Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav s početka karijere

Svi dobro poznaju Joksimovićevu suprugu Jovanu, a pogledajte kako izgleda njegova prva supruga Vesna

Foto: Instagram
1/7
31.03.2021.
u 22:15

U drugom braku s Jovanom ima sina Kostu i blizanke Anu i Srnu, dok iz prvog braka s Vesnom ima 26-godišnju kći Minu.

Prije devet godina glazbenik Željko Joksimović izmijenio je bračne zavjete s televizijskom voditeljicom Jovanom. Pjevač i njegova devet godina mlađa supruga u ovih devet godina braka postali su roditelje troje djece, sina Koste i blizanki Ane i Srne. Prije Jovane 48-godišnji Joksimović bio je u braku s Vesnom s kojom ima 26-godišnju kćer Minu.

Za Vesnu se oženio na početku svoje karijere, a nakon razvoda ovaj bivši par ostao je u korektnim odnosima. Željko sa suprugom Jovanom živi u Beogradu, a Vesna je ostala i dalje živjeti u Željkovom rodnom Valjevu. Ni dok je bila u braku s Joksimovićem nije se voljela pojavljivati u javnosti, a ne voli to raditi ni sada i tek zahvaljujući njezinoj i Željkovoj kćeri Mini na društvenim mrežama se tu i tamo pojavi na nekoj od fotografija koje Mina objavi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Mnogi su komentirali kako je nakon zajedničkih fotografija s mamom jasno od koga je Mina naslijedila ljepotu, a hvalio se i Vesnin mladoliki izgled. Mina je naslijedila tatin glazbeni talent, a prepoznali su to prije par godina u inozemstvu i stigla joj je tada i ponuda iz Hollywooda da pjeva u jednom filmu. Na tu poslovnu ponudu i njezin uspjeh bio je posebno ponosan tata Željko.

Pogledajte što nam je sve o sebi otkrila pjevačica Nika Turković u rubrici Večernjakova desetka

Ključne riječi

Komentara 1

IP
info_punkt
01:04 01.04.2021.

svi dobro poznaju Joksimovićevu suprugu? Tko je Joksimović?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije