Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila na operaciji?

Sve su oči bile uprte samo u nos Nicole Kidman

Nicole Kidman
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
07.02.2015.
u 10:21

Glumica Nicole Kidman stigla je u Berlin na 65. Berlinale International Film Festival na kojem promovira svoj film 'Queen of the Desert', a u prvom planu bio je njezin nos

Glumica Nicole Kidman stigla je u Berlin na 65. Berlinale International Film Festival na kojem promovira svoj film 'Queen of the Desert', no ovoga puta u prvom planu nije bila ona, nego njezin nos.

Sve su oči bile uprte u 'novi' nos popularne glumice te se šuška kako je Oskarovka bila na plastičnoj operaciji, ali koja nije bila baš uspješna.

Glumica nije potvrdila glasine, stoga morate sami ocijeniti je li uistinu operirala nos ili su je samo fotografi snimali iz 'krivog' kuta.

>> Nicole Kidman otkrila Fallonu u emisiji: Sviđao si mi se, ali nisi reagirao, mislila sam da si gay!

Ključne riječi

Komentara 12

JS
JUREK SKAJNICKIN
13:38 07.02.2015.

Pocela je tipicna transformacija u vanzemaljca. Tako svi ovi ciji zivot je baziran na izgledu.

QW
qwas33333
13:18 07.02.2015.

eto joj kad gura nos gdje ne treba

DU
Deleted user
10:54 07.02.2015.

mora da samnom nekaj nije u redu.. iako ja mislim da ima i ljepših žena, ja joj prvo pogledam noge, cice i guzu... nos ne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije