Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevolje u braku

Svađaju se zbog njegova kockanja nakon što je izbačen iz kasina

ben affleck
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
1/5
12.05.2014.
u 20:08

Jennifer Garner bila je uz Afflecka kada su ga izbacili iz kasina, a navodno je njezino nezadovoljstvo bilo potpuno vidljivo

Nakon što su Bena Afflecka prije nekoliko dana izbacili iz kasina jer je bio "predobar", kulminirali su problemi u njegovu braku s glumicom Jennifer Garner.

– Jen je zahtijevala da ode s njim u Vegas jer mu ne vjeruje, a on nije imao izbora nego je povesti. No, nakon zajedničke večere, ona bi otišla natrag u apartman, a on bi ostajao čitavu noć budan kartajući i kladeći se na iznose od tisuća dolara. Nju je to razljutilo, no jednom kad Ben krene s kockanjem, ne može prestati – otkrio je neimenovani izvor.

Garner je bila uz njega kada su ga izbacili iz kasina, a navodno je njezino nezadovoljstvo bilo potpuno vidljivo.

– Potpuno se dosađivala dok je Ben kockao. Nakon sat vremena, osiguranje ga je zamolilo da napusti kasino. Pokupio je dotad zarađene čipove, a Jennifer je pošla za njim, hodajući nekoliko metara iza njega pognute glave – opisao je.

Nakon povratka u sobu, gadno su se posvađali.

– Jen ga je tražila da prestane s kockanjem, no on joj je odgovorio kako je odrastao muškarac i radit će što hoće – dodao je izvor.

>>Bena Afflecka izbacili iz kasina jer je bio - predobar

Komentara 3

BL
Blender
07:43 13.05.2014.

Ma kakav je ovo clanak, idiot ga moze samo napisati. Koga je briga za ovoga tipa dok nam Hrvatska propada! Da i ne propada, ma koga je briga da netko kocka!!!

DU
Deleted user
08:37 13.05.2014.

....a novinar je sa njima poslije kockanja otišao u hotelsku sobu, kako bi egzaktno mogao izvijestiti o čemu se svađaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije