Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Šuput se našalila s Valentinom Walme: ‘Imala si aferu s vlastitim dečkom, a sad si se opet vratila oženjenom čovjeku‘

Foto: Nova TV
1/11
25.04.2022.
u 09:50

U prošlotjednoj emisiji nije bilo bodovanja te su kandidati mijenjali svoje mentore. Valentina je zbog toga plesala sa svojim dečkom, glumcem Markom Petrićem, a sada se vratila svom kandidatu Pedru. .

Tema jučerašnje emisije showa 'Ples sa zvijezdama' bila je vremeplov kroz plesnu povijest, a prvi su nastupili Pedro i Valentina koji su plesali bečki valcer. Valentina je nosila dugu plavu haljinu kao iz bajke dok je Pedro bio u bijeloj kombinaciji. Par je za svoj nastup dobio 34 boda od žirija i ne tako dobre komentare. 

- Bečki valcer je kraljevski ples, od tebe sam očekivao nekog kralja ili princa, ali mi je ovo više izgledalo kao car je gol - kazao im je najstroži član žirija Marko Ciboci, a Franka je rekla da ovo nije bila najbolja Pedrova izvedba.

- Lijep outfit, ambijent i vratili ste me u vrijeme dvorskih plesova. Možda se malo vidi samo da ste imali malu pauzicu. Koristili ste prostor i klizili. U nekim trenucima bih ti savjetovala da malo stisneš trbuh da dobiješ stabilnost u centru. Par ste koji jako dobro funkcionira i imate tu povezanost - komentirala je Larisa, a nakon komentara žirija komentar Valentini je uputila i voditeljica Maja Šuput

- Prošli put si imala aferu s vlastitim dečkom, sad si se opet vratila oženjenom čovjeku - našalila se Maja, a plesačica se slatko nasmijala.

Inače, u prošlotjednoj emisiji nije bilo bodovanja te su kandidati mijenjali svoje mentore. Valentina je zbog toga plesala sa svojim dečkom, glumcem Markom Petrićem. Par je plesao strastveni paso doble, a nakon nastupa su se i poljubili. Publici se svidi nastup te ih je nakon nastupa ispratila ovacijama. Dodajmo da je Pedro, kojem je Walme mentorica, u braku s manekenkom i voditeljicom Iris Cekuš te su roditelji djevojčici Lari. 

VIDEO Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom': 'Moja doza stresa u kojoj uživam!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije