Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i medenom mjesecu

Šuput otkrila detalje svadbe: 'Napomenula sam da je party samo za odrasle'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
15.05.2019.
u 23:17

Pjevačica je rekla kako su na dar dobili čak dva bračna putovanja, a na jedno od njih će otići u listopadu, jer ju čekaju nove obaveze.

Iscurili su detalji vjenčanja Maje Šuput. Naime pjevačica je sama otkrila kako je kad je slala pozivnice za svoj veliki dan, napomenula da je to party "samo za odrasle", piše časopis Gloria.

Naime, nije htjela da njezini uzvanici trče za svojom djecom već da se opuste.

Isto tako je otkrila da je pjevala na vlastitoj svadbi, na nagovor supruga Nenada Tatarinova, ali samo pjesmu "Lopove".
Pjevačica je rekla kako su na dar dobili čak dva bračna putovanja, a na jedno od njih će otići u listopadu, jer ju čekaju nove obaveze.

Podsjetimo, Šuput u subotu sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom izmijenila bračne zavjete na imanju na kojem su svoje vjenčanje slavili i Franka Batelić i Vedran Ćorluka. Iako je govorila kako će se udati negdje daleko od svih u inozemstvu, Maja je ipak promijenila mišljenje i priredila svojim uzvanicima pravu feštu.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije