Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajna ljepotica

Suprugu Mislava Oršića rijetko viđamo! Suzana se u Kataru družila s Ivom Šarić, a na tribinama je bila sa sinom

Foto: Instagram screenshot
1/11
10.12.2022.
u 17:46

Zaručnica Brune Petkovića, Iva Šarić na svojem je Instagram profilu objavila kako su se njih dvije družile, a i Mislav je podijielo fotografiju s obitelji.

Suprugu Mislava Oršića, Suzanu rijetko viđamo u javnosti, a sada je otkriveno kako je i ona došla u Katar kako bi podržala naše vatrene. Naime, zaručnica Brune Petkovića, Iva Šarić na svojem je Instagram profilu objavila kako su se njih dvije družile. Na fotografiji se vidi kako su obje u dresovima i dobro raspoložene. 

Fotografiju s obitelji na svojem je profilu podijelio i Mislav. Na fotografiji koja je snimljena nakon utakmice vidi se kako par pozira sa sinom Manuelom.

- Sreća je prava samo kada se dijeli – napisao je naš reprezentativac uz fotografiju s najmilijima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @orsic99

Inače, Mislav i Suzana upoznali su se u srednjoj školi, a vjenčali se 2018. godine. Samozatajnu Suzanu rijetko možemo vidjeti u javnosti, a iako ima društvene mreže, profili su joj zaključani no njihove zajedničke trenutke objavi Mislav koji uvijek ima samo riječi hvale za svoju suprugu.

Suzana je zbog Mislavove karijere živjela u Italiji, Južnoj Koreji i Kini, a nogometaš je jednom prilikom priznao da je upravo njegova supruga organizirala cijelo vjenčanje budući da se on ipak bolje snalazi na terenu. Dodajmo da par zajedno ima dva sina: Manuela i Ivana, a njih troje Mislavu su najveća podrška.

VIDEO Junak utakmice Dominik Livaković u braku je s lijepom Helenom, ali ljubav nije bila na prvi pogled

Komentara 2

SK
skupiduša
21:47 10.12.2022.

Zašto su žene nogometaša tako bitne? Zašto bi trebalo stalno informirati javnost o njihovim životnim aktivnostima, što su obukle, s kim se druže... Zar su sve druge žene nevažne?

RE
remarga
18:47 10.12.2022.

Iva Šarić je zaista prelijepa i prezgodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije