Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavne priče

Supruge i djevojke naših nogometaša s njima su od školskih dana, a oni ih drže kao kap vode na dlanu

Foto: Instagram
1/10
05.09.2020.
u 18:00

Naši nogometni reprezentativci danas igraju utakmicu protiv Portugala, a njihove supruge i djevojke bodrit će ih ispred malih ekrana.

Naše nogometne reprezentativce danas očekuje okršaj s reprezentacijom Portugala, a zbog pandemije njihove najvatrenije navijačice supruge i djevojke neće biti na tribinama da ih bodre, ali nema sumnje kako će sve pratiti ispred malih ekrana. Ovo ljeto najviše se pisalo o Adriani Đurđević djevojci Duje Ćalete Cara koja s njim živi u Marseilleu, a veći dio ljeta proveli su na našoj obali. Dubrovnik, Korčula, Hvar, Vis i Makarska bile su neke od destinacija na kojima su jahtom uplovili Duje i Adriana sa svojim društvom. Da je nova modna ikona Adriana je pokazala objavama na društvenim mrežama na kojima se pohvalila svojim outfitima na godišnjem odmoru i zato ne čudi što su ih brzo prozvali hrvatskim Beckhamima. Kada je riječ o njezinom modnom stilu Adriana kaže kako bi svoj stil opisala kao drugačiji i neobičan i ne voli copy/paste.

- Volim pogledati što je ‘in’, ali oduvijek sam imala svoj stil i znala što mi se sviđa te u čemu se osjećam dobro. Postoje stvari za koje znam da nikad ne bih odjenula ma koliko god trendy one bile. - rekla je jednom prigodom za Story. Kada je modni stil u pitanju nepogrešiva je i Izabel Kovačić supruga Matea Kovačića. Izabel, koja je sa sestrom pokrenula i modnu liniju Lunilou, uvijek posebnu pažnju pridaje modnim detaljima i često se piše o njezinim torbicama i cijenama istih. Izabel i Mateo uskoro će postati roditelji, a njihova ljubav traje već deset godina od čega su tri u sretnom braku. Šime Vrsaljko i Dejan Lovren tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji nasmijavali su naciju svojim objavama na društvenim mrežama, a ovaj dinamični duo svoju intimu ljubomorno čuva.

Foto: Instagram screenshot

Šime i njegova samozatajna supruga Matea par su od srednjoškolskih dana, a vjenčali su se prije dvije godine, a prošle godine su dobili sina Brunu. Dejan u braku je od srpnja 2012. godine kada se vjenčao za svoju dugogodišnju djevojku Anitu s kojom ima dvoje djece, osmogodišnju kći Elenu i petogodišnjeg sina Josipa koji su ga dočekali u Zagrebu kada se s Vatrenima vratio sa SP-a u Rusiji. Bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida supruga je našeg reprezentativca Domagoja Vide i ovaj par u lipnju je proslavio treću godišnjicu braka, a tim povodom Vida je svoju suprugu iznenadio skupocjenim poklonom. Darovao joj je automobil Mercedes G koji ju je dočekao omotan crvenom vrpcom, a kada je Ivana presjekla vrpcu i sjela u automobil a na sjedalu ju je dočekao i veliki buket crvenih ruža. Ova romantična strana njezinog supruga iznenadila je Vidine obožavatelje, ali ne i Ivanu koja je intervju za Gloriju rekla:

- Drži me kao kap vode na dlanu, brine se o svemu i sve ga zanima. Stalno mi govori da ne zovem mamu ako mi nešto ustreba, nego njega. Još jedan naš reprezentativac u braku je sa svojom srednjoškolskom ljubavi, a riječ je o Ivanu Perišiću i njegovoj supruzi Josipi. Ivan i Josipa zajedno su sjedili u klupi u srednjoj školi i ta ljubav okrunjena je brakom 2012. godine i te iste godine rodio im se sin Leonardo, a dvije godine kasnije na svijet im je stigla kći Manuela.

Foto: Instagram screenshot

Ovaj par građanski brak je sklopio 2012. godine, a prije godinu dana sve su iznenadili i crkvenim vjenčanjem na Šolti na kojem je Josipa nosila istu haljinu koju je nosila i na njihovom vjenčanju 2012. godine, a riječ je vjenčanica s potpisom legendarne Vivienne Westwood.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PU
paul-umpe
18:53 05.09.2020.

Perisiceva najbolja i nepuci usne

DU
Deleted user
18:34 05.09.2020.

Išli i oni u školu, ne vjerujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije