Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila obožavatelje

Jedna od naših najzgodnijih glumica objavila fotku na kojoj se ljubi s kolegicom: 'Bio je urnebes'

Foto: Instagram
1/6
04.09.2020.
u 13:10

Glumica Nela Kocsis najavila je povratak u kazalište i novu sezonu na vrlo zanimljiv način.

Glumica Nela Kocsis zaintrigirala je mnoge svojom posljednjom objavom na Instagramu. Naime, atraktivna Osječanka objavila je fotografiju na kojoj se ljubi s kolegicom Sandrom Lončarić, a koja je nastala tijekom igranja predstave ''Twelfth Night''.

1/8

– Kazalište... To je tajna, Olivia & Viola – napisala je Kocsis u opisu fotografije kojom je najavila novu kazališnu sezonu i povratak na daske koje život znače. Ispod objave odmah su se nanizali komentari iznenađenih pratitelja. – Ma niste valjda to napravile? – zanimalo je jednog obožavatelja kojem je ubrzo stigao i odgovor.

– U publici je bio urnebes kao na nogometnoj utakmici – uzvratila je uz smijeh Nela koju mnogi već godinama smataju jednom od naših najljepših i najseksepilnijih glumica.

Foto: Instagram screenshot

Tajnu svog izgleda Nela je otkrila i svojedobno u intervjuu za Večernji list. – Ne idem u teretanu. Puno se krećem i hodam. Nisam ovisna o slasticama i slatkom. Jedem što mi paše. Ugljikohidrate konzumiram vrlo rijetko. Jedem povrće, od voća banane i luda sam za juhama. Juhu kuham i jedem svaki dan. Bavljenje gimnastikom u mladosti ostavilo je priličnog traga. Moje tijelo ostalo je tijelo sportašice. No mislim da je genetika tu najzaslužnija – otkrila je glumica.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Illyricum40
Illyricum40
16:01 04.09.2020.

ali je za primjetiti kako se ovi internacionalni medij igra bractva i jedinstva pa propgandu s ovon rici "nasa" provodi. ona je samo manjinka Madjarskog naroda.

Avatar Illyricum40
Illyricum40
15:45 04.09.2020.

ka prvo ona nije nasa akterica (ili glumica kako se navodi) no je Madjarska. to je Madjarica sa nasim drzavljanstvom samo. i to je cila prica. Madjari nisu Croate nikad bili a nit cemo mi ikad bit prijateljski narod s tim pokvarenim nomadskim zlom sa sivera. inace su Madjari dosli u invaziju Karpatskog bazena i Panonske nizine koja je nekad bila nasa u 10st. ako se ne varam. oni su srodni Samima i Fincima. i po tome vidite koliko su daleko od svojih nativnih zemlji na siveru. a Madjarsko prisvjanje i pokusaje kolonizacije nikad ne smimo zaboravit. madjarizaciji ovdi mista nima, a s madjarima nikad prijateljski narod necemo biti.

Avatar Ledeni
Ledeni
14:12 04.09.2020.

glumci su klošari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije