Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na odmoru

Supruga hrvatskog reprezentativca otkrila gdje odmaraju i oduševila izgledom

Foto: Instagram
1/18
31.01.2022.
u 13:47

Influencerica Izabel Kovačić je pozirala na pješčanoj plaži, a u kratkoj su suknji posebno do izražaja došle njezine noge. U komentarima su joj pratitelji poručila da je savršena te ostavili mnoštvo emotikona srca.

Izabel Kovačić (29), influencerica, poduzetnica i supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića na svojim je društvenim mrežama pokazala gdje uživa ovih dana. Lijepa Izabel objavila je nekoliko fotografija sa sunčanih Maldiva. Influencerica je pozirala na pješčanoj plaži, a u kratkoj su suknji posebno do izražaja došle njezine noge.

U komentarima su joj pratitelji poručila da je savršena te ostavili mnoštvo emotikona srca. "Wow", pisali su. "Čudesna", dodala je druga osoba. "Zadivljujuća", još je jedan od komentara koji su joj pratitelji uputili. 

Prije nekoliko dana, Kovačić je objavila fotografiju s plaže na kojoj nije otkrila gdje se nalazi, samo je kratko poručila da je u raju. Hrvatski nogometni reprezentativac također se oglasio te pokazao fotografije odmora sa svojom dragom. U opisu objave koja pokazuje kako zaljubljeni par uživa Mateo je poručio da su napravili neke nezaboravne uspomene.

Podsjetimo, par je u vezi od 2010. godine, a vjenčali su se 2017. Zajedno imaju i sina Ivana koji se rodio u listopadu 2020. Dodajmo i da Izabel ima svoj modni brend te je na društvenim mrežama prati više od 400.000 ljudi. 

VIDEO Ksenija Pajić nominirana je za Večernjakovu ružu: "Ljudi su željni nasmijati se, malo se opustiti"

Ključne riječi

Komentara 3

DO
doktorica
19:17 03.02.2022.

da li je influencerica zanimanje?!

MR
mrdolek1
17:52 03.02.2022.

Valjda "gdje SE odmaraju"? Baš je kompliciran taj naš jezik.

HU
Humbleandhonest
18:33 31.01.2022.

Sve pet, ali taj novi i(prevedeni) zraz: napravili smo uspomene....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije