Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajnovita najava

Stanković najavio sljedeću emisiju, a komentari ne prestaju stizati: Malo koga ostavljaju ravnodušnim

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
31.01.2022.
u 10:33

Ova najava bila je poprilično inspirativna za Stankovićeve pratitelje na Facebooku i njegove gledatelje koji su u komentarima ponudili šaroliku paletu zanimljivih odgovora.

Aleksandar Stanković na službenoj Facebook stranici svoje emisije "Nedjeljom u 2" najavio je dva gosta i ovakav opis je stavio o njima ne otkrivajući im imena: Nema druge nego najaviti ih. Novi album, dva pjevača malo koga ostavljaju ravnodušnim...
Daje se naslutiti kako je riječ o dvojcu iz benda Tram 11 – Targetu i Generalu Woo čiji je album "Jedan i jedan" podigao dosta prašine zbog tekstova njihovih pjesama i zbog čega je njihov izdavač Menart odlučio album povući s tržišta te su otkazali suradnju Targetu i Generalu Woo.

Ova najava bila je poprilično inspirativna za Stankovićeve pratitelje na Facebooku i njegove gledatelje koji su u komentarima ponudili šaroliku paletu zanimljivih odgovora, a evo nekih: – Matko i Brane? Kuzma i Shaka Zulu. Lidija Bačić i Maja Šuput. Zvone Bohem i Igor Štimac. Elio pisak i...? Dalmatino....
Među komentarima bilo je i onih koji su sigurni kako su novi gosti u Stankovićevoj emisiji dečki iz benda Tram 11 i smatraju kako ih nije trebao pozvati u emisiju.

 

 

"Neeeeeee, zar zaslužuju toliku medijsku pažnju?! Nakon svih onih izjava da treba raskopati Jasenovac?! Neeee, pa činite im uslugu. Čemu im davati još medijskog prostora? Istina je da će emisija biti gledana, ali ja stvarno ne znam što oni više imaju za reći. Cilj je bio skrenuti pažnju na sebe nakon puno godina pauze . I to su uspjeli. Već pomalo zaboravljeni sada opet svi pišu o njima... a i zaraditi će se", mišljenje je dijela gledatelja "Nedjeljom u 2".

VIDEO Tram 11 objasnili su Jasenovac i stihove o četnicima i gejevima, poručili kritičarima da su partizani

 

Komentara 24

Avatar toxic alien
toxic alien
13:53 31.01.2022.

Ovaj Stankovic se cesce pojavljuje u VL-u nego na TV-u! Svaka njegova emisija obavezno dobije besplatnu reklamu!

TE
Teig1
12:06 31.01.2022.

Kada su na partijskom saslušanju? Sa podvalama, prezirom kao uvjek Aca bre!

DA
dancuo
16:12 31.01.2022.

Ne gledam dotičnog ego-tripera otkad je u panici zatražio kemijsko čišćenje sakoa zbog ispaljivanja čepova iz dupeta LET3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije