Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmaraju

Supruga Brucea Willisa podijelila prvu fotografiju glumca nakon što su otkrili javnosti za njegove zdravstvene probleme

Foto: PA/Pixsell
1/13
07.04.2022.
u 20:30

Willis se bori s afazijom, što je stečeni gubitak ili poremećaj govora, govornog izražavanja (ekspresija) ili razumijevanja, a uzrokovana je oštećenjem mozga, odnosno centra za govor.

Obitelj holivudskog glumca Brucea Willisa (67) krajem ožujka objavila je na društvenim mrežama kako se slavni glumac kompletno povlači iz glume zbog poteškoća sa zdravljem. Konkretno, s afazijom, što je stečeni gubitak ili poremećaj govora, govornog izražavanja (ekspresija) ili razumijevanja, a uzrokovana je oštećenjem mozga, odnosno centra za govor.

Njegova supruga Emma Heming Willis (67) sada je s pratiteljima podijelila prvu fotografiju glumca otkako su otkrili javnosti za zdravstvene probleme, a fotografiju je uslikala njihova kćer Mabel Ray Willis. 

- Mama i tata u njihovom najdražem okruženju - napisala je Emma i potpisala svoju kćer. 

Podsjetimo, obitelj je na društvenim mrežama otkrila fanovima kako više neće moći gledati voljenog glumca na malim ekranima. 

- Kao obitelj željeli smo podijeliti s vama informaciju da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog toga se Bruce oprašta od glume koja mu je toliko značila. Ovo je jako izazovan trenutak za obitelj i jako smo zahvalni na vašoj ljubavi i podršci. Idemo kroz ovo zajedno, kao obitelj, a htjeli smo obavijestiti obožavatelje jer znamo koliko vam on znači, ali i koliko vi značite njemu - napisali su članovi obitelji Willis na Instagramu.

VIDEO>>Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Ključne riječi

Komentara 2

MU
Muzakus
20:52 07.04.2022.

Žena mu super izgleda za 67 godišnjakinju.

RA
Rafaelo
21:13 07.04.2022.

Žena ima 43 godine. Dajte odredite domaću zadaću čovječe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije