Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preslatko

Supruga Brucea Willisa objavila dirljiv video, snimljen je prije nego što su saznali za tešku dijagnozu

Foto: Instagram
1/10
03.03.2023.
u 20:50

Emma Heming Willis razveselila je pratitelje videom koji prikazuje slavnog glumca, a u njemu je poručila koliko je zaljubljena u njega

Supruga holivudskog glumca Brucea Willisa (67), Emma Heming Willis (44) raznježila je pratitelje novim videom koji je objavila na svom Instagram Storyju, a u kojemu možemo vidjeti glumca prije dijagnoze demencije. 67-godišnji Bruce u videu čita pohvale njezina brenda koje je objavio jedan američki portal, a Emma nije krila oduševljenje što je otkrila novu objavu u uspomenama na Instagramu, dodajući da je jako zaljubljena u njega.

"Kakva je ovo uspomena na Instagramu? OMG, moj najveći fan. Zaljubljena sam u njega", napisala je Emma. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

"Što kažem na to? Lud sam za tim", kazao joj je Bruce nakon pročitanih pohvala. 

Bruceove kćeri, supruga Emma i bivša supruga Demi Moore (60) objavile su nedavno zajedničko priopćenje na Instagramu u kojem su zahvalile na velikoj podršci obožavatelja nakon što je glumcu prije nešto manje od godinu dana dijagnosticirana afazija.

"Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svijest o bolesti koju treba više istraživati", napisali su.

Podsjetimo, glumčeva obitelj krajem ožujka 2022. godine otkrila je da Willis ima zdravstvenih problema koji utječu na njegove kognitivne sposobnosti.  

"Kao obitelj željeli smo podijeliti s vama informaciju da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog toga se Bruce oprašta od glume koja mu je toliko značila. Ovo je jako izazovan trenutak za obitelj i jako smo zahvalni na vašoj ljubavi i podršci. Idemo kroz ovo zajedno, kao obitelj, a htjeli smo obavijestiti obožavatelje jer znamo koliko vam on znači, ali i koliko vi značite njemu", napisali su tada članovi obitelji Willis na Instagramu.

U veljači ove godine objavili su da glumac boluje od frontotemporalne demencije.

- FTD je opaka bolest za koju mnogi od nas nikada nisu čuli i može pogoditi bilo koga. Za ljude starije od 60 to je najtipičnija forma demencije. Nema poznatog lijeka ili terapije za tu bolest i nadamo se da će se to u narednim godinama promijeniti. Kako se njegovo stanje pogoršava, nadamo se da će mediji malo više pisati o ovoj bolesti o kojoj treba podignuti svijest - napisala je obitelj u zajedničkoj izjavi. 

Svjestan da mu zdravstveno stanje više nikada neće biti dobro, već, nažalost, samo gore, glumac je počeo poduzimati korake kako bi osigurao svoju obitelj. Prvi put svoju je oporuku promijenio 2009. godine kada se vjenčao sa sadašnjom suprugom, a potom je promijenio i nekoliko mjeseci nakon što su dobili dvije kćeri - Mabel (2012.) i Evelyn (2014.), no u svjetlu ozbiljnosti svog sadašnjeg zdravstvenog stanja Bruce Willis odlučio je napraviti još jednu izmjenu. Otkako je saznao za afaziju, moždani poremećaj koji utječe na sposobnost komunikacije, prijavljivao se na gotovo sve uloge koje može, kako bi što više zaradio i ostavio potomcima. Trenutno se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 250 milijuna dolara.

VIDEO Vlado Kalember: 'Kad smo se rastajali, Ana je u sudnici sjedila pored mene i držala me za ruku'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije