Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubomora

Supruga Brucea Willisa ljuta jer se on pet puta dnevno čuje s Demi

bruce demi
Pixsell
08.12.2011.
u 21:58

Emma se požalila prijateljima kako se Bruce više brine o Demi nego o djetetu koje će mu ona roditi za tri mjeseca.

Emma Heming imala je razumijevanja za prijateljski odnos njenog supruga Brucea Willisa sa njegovom bivšom suprugom Demi Moore, no zadnjih tjedana teško se nosi s njihovim odnosom. Glumac se najmanje pet puta dnevno čuje s Demi, navodno se budi i usred noći ako ga nazove bivša. Otkako je Demi saznala kako je njen mlađahni suprug Ashton Kutcher vara, zbog čega je podnijela i zahtjev za razvod braka, Bruce je neprestano tješi što izluđuje njegovu trudnu suprugu Emmu.

- Emma voli Demi i razumije u kakvoj je situaciji trenutno ali isto tako misli kako je Bruce trenutno više okupiran sa Demi nego s njihovim djetetom koje će se roditi za tri mjeseca - ispričao je Willisov prijatelj.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
10:03 09.12.2011.

One big happy family..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije