Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju

Supruga bivšeg Dinamovca hvali se fotografijama s ljetovanja: Mama i tata žive svoj najbolji život

Foto: instagram
1/9
09.08.2021.
u 09:28

Marta Fernandes i Junior Fernandes godišnji odmor proveli su uglavnom u Dubrovniku i na Hvaru

Marta Fernandes, supruga bivšeg Dinamovca, a sada igrača Istanbul Başakşehira Juniora Fernandesa na Instagramu voli podijeliti fotografije iz svog privatnog života, pogotovo s važnih obiteljskih proslava i odmora. Ovo ljeto nogometaš i njegova obitelj najveći dio ljeta i godišnjeg odmora proveli su na našoj obali i to u Dubrovniku i na Hvaru, a u jednoj od objava na kojoj je sa suprugom u zagrljaju Marta je napisala: "Mama i tata žive svoj najbolji život."

U Hrvatskoj su proslavili i treći rođendan svog sina Matea kojem su priredili veliku i raskošnu zabavu, za koju se cijela obitelj modno uskladila. Moda je dosta važan segment Marti, koja je s jednim od najplaćenijih bivših Dinamovaca u braku od 2016. godine i voli skupocjene brendove poput Chanela i Louis Vuittona te i svojim sinovima kupuje odjeću s potpisom poznatih i skupih modnih brendova. Dio skupocjenih torbi koje posjeduje s potpisom Chanel, Balenciaga, Dior i drugih modnih brendova prošetala je našom obalom tijekom ovog ljetovanja. Mnoge je iznenadila krajem prošle godine informacija kako bračni par ima porezni dug od 215 tisuća kuna, a Marta je tada objasnila i zašto su se našli na listi poreznih dužnika.

– Radi se o porezu na nekretninu koja je kupljena preko agencije za nekretnine. Mi smo vrlo rado htjeli platiti porez te je upravo zbog toga Junior bio u RH preko ljeta i na poreznoj, na kojoj su mu rekli kako je referentica zadužena za njegov slučaj na godišnjem odmoru te da će se vratiti za dva do tri tjedna. Moj suprug nogometaš̌ je koji ne igra u RH, ne igra čak ni na istom kontinentu, što je itekako javno poznato. Upravo iz tog razloga on jednostavno nije u mogućnosti dolaziti u RH kako bi doznao je li netko napokon odradio svoj posao, posebno u ovo doba kada su putovanja maksimalno otežana. Nisam ja to mogla preuzeti jer su inzistirali da dođe on osobno – objasnila je i rekla kako im to nije jedina nekretnina u Hrvatskoj, gdje planiraju živjeti, i dodala je kako nemaju nikakvih drugih dugovanja prema RH.

VIDEO Nakon utakmice s Legijom Dinamov nogometaš i njegova djevojka proveli noć na policiji

 

Komentara 7

PR
Pravednik69
11:31 09.08.2021.

Al boja ti se ne skida...ne ide ni s vodom ni sa nitrorazređivačem...postojana je

SV
sveznam1
10:27 09.08.2021.

ne bih crnca poljubio pa da je zlatan..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije