Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta odvažno

Nije za one slabijeg srca! Manekenka odvažno prošetala u haljini koja otkriva gotovo sve

Foto: profimedia
1/6
08.08.2021.
u 20:00

Demi Rose predstavila je novu kolekciju svoje modne marke Pretty Little Thing i privukla je pažnju haljinom koju je nosila na promociji.

Zahvaljujući provokativnim fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama Demi Rose je postala popularna i postala je model te ima 16 milijuna pratitelja samo na Instagramu. Zahvaljujući toj slavi koju je stekla Demi je pokrenula svoju liniju odjeće Pretty Little Thing i sada je u Londonu promovirala svoju novu kolekciju i na partyju koji je organizirala pojavila se u haljini za koju je potrebno zbilja dosta hrabrosti i odvažnosti.

Foto: profimedia

Haljina narančaste boje ostavila je malo toga mašti na volju i istaknula je njezine atribute i haljina je tek malim dijelom prekrila njezine grudi i stražnjicu.  - Dok sam bila mlađa nisam mislila da ću jednog dana biti model i baviti se ovim poslom iako sam to jako željela, ali kako sam bila na meti izrugivanja svojih vršnjaka zbog izgleda mislila sam kako je nemoguće da jednog dana budem model - ispričala je nedavno 26-godišnja Demi. Prije dvije godine u razmaku od sedam mjeseci Demi su preminuli i mama i tata i onda je odlučila kako će društvene mreže koristiti kako bi pomogla ljudima koji su se našli u sličnoj situaciji i želi putem svojih mreža širiti pozitivu.

Iz Londona se preselila na Ibizu i pridružila se online platformi Only Fans koju mnogi zovu i porno Instagram. Naime, na toj platformi korisnicima je dostupan erotski sadržaj i korisnici mogu napraviti svoj javni profil, komentirati i  lajkati tuđe profile i sadržaj. - Uvijek sam bila oprezna oko pridruživanja ovakvim platformama ali vidjela sam da se ovdje pridružuje sve više umjetnika i poznatih osoba i odlučila sam se pridružiti - izjavila je Demi. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 14

DI
dino85
20:56 08.08.2021.

Takve su se nekad kod nas zvale Mice Trofrtaljke.

MM
Mr.M
22:39 08.08.2021.

Moderne prostitutke.Ako im to kažeš onda se zgražaju.A ovakve prnje nose samo one koje su željne pažnje i novih sponzora.

Avatar southman
southman
22:07 08.08.2021.

Pa šta je ovo ?? Posto metak !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije