Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatne cifre

Suprug Tamare Ecclestone snimio dio njezna ormara, u par kadrova pokazao torbe u vrijednosti od 10 milijuna kuna

Foto: Profimedia
1/6
12.10.2021.
u 21:00

Procjenjuje se da je vrijednost sam tih torbi oko 10 milijuna kuna, dok to definitivno nije sve što ima u kolekciji. Naime, Tamara, koja navodno na svom računu ima nešto više od milijardu kuna, već je ranije pokazala neke dijelove svog ormara u realityju Tamara's World.

Nije tajna da Tamara Ecclestone, kći Slavice i Bernieja Ecclestonea ima zavidnu kolekciju nakita, odjeće i cipela i torbi. No,neke je ipak iznenadilo kada je njen suprug Jay Rutland  snimao njihovu 11 - mjesečnu bebu Serenu kako ulazi u Tamarin  ormar.

Na snimci se vidjelo kako beba prilazi djelu ormara koji ima pet redova torbi u kojima je po šest torbi luksuznog brenda Hermes po redu. Procjenjuje se da je vrijednost sam tih torbi oko 10 milijuna kuna, dok to definitivno nije sve što ima u kolekciji. Naime, Tamara, koja navodno na svom računu ima nešto više od milijardu kuna, već je ranije pokazala neke dijelove svog ormara u realityju Tamara's World.

Foto: Instagram screenshot

Tamo je otkrila da ima 47 torbi brenda Chanel, 15 brenda Edie Parker i 33 brenda Jimmy Choo. Isto tako je pokazala 37 parova Chanelovih espadrila i 81 set pidžama brenda Victoria's Secret. Sve što ima u ormaru, kako je tada navela, bilo je vrijedno 44 milijuna kuna, a nema sumnje da je ta brojka narasla od 2017. godine.

Isti show najvjerojatnije je bio povod za veliku pljačku koja se dogodila 2019. godine, kada je Ecclestone ostala bez 450 milijuna kuna, točnije bez nakita čija se vrijednost procjenjivala na tu cifru te godine.

Zanimljivo je da su čuvari bili na imanju tijekom pljačke. Lopovi su prošli kroz vrt i uputili se prema sobi sa sefovima. Dok su bježali uočio ih je jedan od zaštitara, no nije ih uspio spriječiti.

Inače, Tamara je tada u vili od 57 soba živjela sa suprugom Jayom Rutlandom i kćerkicom Sofijom.  Među ukradenim nakitom je bio i vjenčani Cartierov prsten, vrijedan više od 700 tisuća kuna. 

VIDEO Severina odustala od showa na 'Dodikovoj televiziji': Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije