Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržali domaćicu

Gledatelji ne staju s komentarima na Večeru za 5: 'Sve pojede, ali prigovara. To je ljubomora i zloba'

Foto: RTL
1/7
12.10.2021.
u 11:05

Slično su mislili i gledatelji, no ipak su imali neke primjedbe. Nekima se nije svidio dizajn interijera, dok su drugi optužili kandidate da opet kalkuliraju.

Jučer je počeo slavonski tjedan u "Večeri za 5 na selu", a prva domaćica bila je zastupnica u osiguranju Željka. Gosti su imali neke prigovore na jela koja je pripremila, no uglavnom su bili zadovoljni te je dobila 32 boda. Slično su mislili i gledatelji, no ipak su imali neke primjedbe. Nekima se nije svidio dizajn interijera, dok su drugi optužili kandidate da opet kalkuliraju. 

"Domaćica je opuštena, pozitivna, večera je prošla u ugodnom ozračju. Sasvim solidno sve je ukomponirala i skuhala. S obzirom na komentare, mislila sam da će biti bolje ocijene, međutim naslućujem tko bi mogao biti ovotjedni kalkulant. Željka, bili ste divna domaćica i ležerno ste to odradili", napisala je jedna gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Glupo mi je kad neki kandidat da lošiju ocjenu jer ne voli neku namirnicu .To nije korektno", dodala je druga. 

"Sve je super, a ova bude sve pojela i tražila repete, ali i svemu prigovarala. Što je ženska ljubomora i zloba", iznijela je svoje mišljenje jedna gledateljica.  

Foto: Facebook Leo Nicolier

 

Jedna gledateljica dala je punu podršku domaćici. 

"Domaćica je super žena i dobro je kuhala", stoji u komentaru. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Nikad prvi dan neću komentirati, jer se inače već u drugoj, trećoj epizodi sve preokrene ! Svaki, baš svaki tjedan se razočaram s prvim kandidatom, ne znam zašto, ali je tako", stoji u komentaru druge.  

Kasnije se oglasila još jedna obožavateljica showa koja nije komentirala ni hranu ni atmosferu, već dizajn interijera. 

"Ne znam ali mene su oči boljele od ove crvene boje. Hranu nisam ni doživjela", priznala je. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, nova se ekipa okupila u kombiju, dobro raspoloženi jedva su čekali kušati jela koja im je večerašnja domaćica pripremila. Kad su stigli, Željka je goste ponudila šljivovicom i likerom od aronije, a gosti su pohvalili izgled domaćice i dekoraciju stola.  Domaćica je za predjelo poslužila češki specijalitet – roladu od krumpira s ljutim ajvarom i vrhnjem. „To sam prvi put jela i nije mi se baš svidjelo“, rekla je Vanesa, a Stanislavu je to bila zanimljiva kombinacija iako mu je kobasica koju je domaćica poslužila uz roladu bila malo jaka. „Bilo mi je vrh vrhova, samo mali komadi“, komentirala je Agica. 
Pohana piletina, zelje s krpicama i umak od kajmaka i hrena bili su posluženi za glavno jelo, a Agica je komentirala kako joj se činilo da na tanjuru ima malo mesa, a kad joj je domaćica ponudila još, ipak nije uzela.

„Okusi su u redu, sve paše, samo je bilo previše kombinacija – meso i krpice bili bi dovoljni“, nastavila je, a isto je mislila i Zdravka.  Za desert je domaćica poslužila roladu s bananama naziva "Pogled ispod obrva", a Stanislav je komentirao kako mu kolač više izgleda kao "Pogled ispod brkova". „Desert i nije baš nešto izgledom, ali bilo je jako fino“, rekla je Vanesa, a i Zdravki je bio dobar, ukusan i fino pripremljen.

„Standard, klasika“, zaključio je Stanislav, koji nije do kraja pojeo kolač. Poslije darova za goste, stigao je bend "Nikad dosta" i svi su se opustili uz tamburaše. Za Željkinu večeru Vanesa je dala ocjenu sedam zato što joj se nisu svidjele rolade za predjelo, Stanislav i Agica dali su ocjenu osam – Agici je u glavnom jelu bilo previše svega, a Stanislavu previše mliječnih proizvoda i zasitno, dok je Zdravka dala devetku zato što ne voli kupus iako je prije govorila da ga voli. Sutra kuha Stanislav, a kakva će iznenađenja pripremiti svojim gostima – ne propustite pogledati u novoj epizodi "Večere za 5 na selu" od 20.15 sati na RTL-u. 

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i ''pogledu u njezin dekolte''

Komentara 4

TT
Tko_To_Pamti
17:45 12.10.2021.

Kuhari amateri ocjenjuju kao da su jeli po restoranima sa Michelin zvjezdicama.

BT
BTW
15:11 12.10.2021.

Umišljene veličine koje misle da znaju kuhati i ocjenjivati jela...Kombinacije hrane su ubi bože. Nigdje nikakvog povrća, samo meso, tjestenine i krumpiri...

KA
Kana
01:02 13.10.2021.

Ona koja je nezasitna i poliže pijat, stalno prigovara, kao puno joj je 3 slijeda na pijatu, a tražila bi još , da su kamere ugašene. Večera kod nje će biti katastrofa, kao i kod svakog , tko ima konstantnee primjedbe, bez argumenata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije