Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što će se dogoditi?

Sulejman ljut zbog Hureminih i Hatidžinih spletkarenja!

Sulejman Veličanstveni (1)
Foto: PR fotografija
1/5
07.02.2013.
u 11:59

Nakon nekoliko godina provedenih na bojištu, sultan Sulejman i Ibrahim-paša vraćaju se kući.

Sulejman i njegova iscrpljena vojska vratili su se u domovinu. No umjesto sklada i mira, Sulejmana i Ibrahim-pašu kod kuće dočeka kaos – u haremu je totalni nered, zavjere, atentati i trovanja hranom, a Hatidže još uvijek nije sigurna je li donijela pravu odluku. Nakon nekoliko godina provedenih na bojištu, sultan Sulejman i Ibrahim-paša vraćaju se kući.

U Topkapi palači dočekaju ih Hurem i ostale sultanije, odrasli prinčevi i princeze i, naravno, Firuze. Sultanove najdraže haremske žene, Hurem i Firuze, uvelike se spremaju za prvu noć sa sultanom jer obje očekuju da ih Sulejman pozove u svoje odaje. Dok čekaju sultanovu odluku, kalfa Nigar otkrije Firuze da zna da je ona tajanstvena sultanova miljenica, a Mahidevran obznani vijest kako princ Mustafa očekuje prvo dijete s miljenicom Fatmom.

Iako žarko želi oprostiti Ibrahim-paši, Hatidže sakrije emocije pri njihovom prvom susretu, ali će zato jedva dočekati obavijestiti sultana o povratku kalfe Nigar na dvor i pokušaju atentata na nju. Međutim, Sulejmana razljuti činjenica da se njegova sestra i supruga upuštaju u skandale i jedna drugoj stvaraju nove probleme, pa zatraži nalog za Nigarino pogubljenje iako je kalfa spasila život Hatidži!   Hoće li se Hatidže založiti za Nigar i poštedjeti joj život? Tko će provesti noć u sultanovim odajama –

Hurem ili Firuze? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja gledatelji će moći doznati već večeras u novoj epizodi serije „Sulejman Veličanstveni“ u 21 sat na RTL Televiziji

Komentara 1

ZO
zof
14:42 07.02.2013.

Serija se relamira kao ljubavna priča inspirirana poviješću. U stvarnosti od ljubavi nema ni "lj". Žene u haremu se bore samo za to koja će se prva uvući u krevet Sulejmana ili princa. Najvažnije na svijetu je roditi sina. Ostatakk vremena troše na to koja će koju otrovati, zadaviti, priklati, objesiti, unakaziti....Sve to više sliči na horor seriju u kojem nježna ženska bića po noći lutaju hodnicima harema i traže koga će progutati noć..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije