Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata TV voditeljica

Šukerova bivša skoro se ugušila tijekom zaruka, a sad snima seriju u kojoj bi mogla progovoriti o njihovoj strastvenoj ljubavi

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell, Gtres/PIXSELL
1/8
03.03.2022.
u 14:06

Ana Obregon na svom je Instagramu najavila da će snimiti seriju o svojem životu u suradnji s produkcijskom kućom Grupo Ganga.

Ljubavni život bivšeg čelnika HNS-a i nekadašnjeg Vatrenog Davora Šukera (54) oduvijek je bio zanimljiv javnosti. Šuker je ljubio brojne poznate ljepotice, a svojedobno je bio i u vezi sa španjolskom glumicom i TV voditeljicom Anom Obregon (66) koja je mnoge zaintrigirala jednom od posljednjih objava na društvenim mrežama. Naime, Ana je na svom Instagramu najavila da će snimiti seriju o svojem životu u suradnji s produkcijskom kućom Grupo Ganga.

- Postigla sam dogovor s jednom od najboljih produkcijskih kuća u Španjolskoj da napravim biografiju o svom životu. Znam da će to biti vrlo posebna serija, u kojoj ću sama tumačiti posljednja poglavlja svog života -  napisala je Ana te dodala da će i sama glumiti u posljednjim epizodama. Seriju će režirati slavna Yolanda García Serrano koja je 1994. dobila prestižnu španjolsku filmu nagradu Goya u kategoriji za najbolji originalni scenarij za film "Todos los hombres sois iguales". Mnogi se pitaju i hoće li u seriji progovoriti o svom odnosu sa Šukerom s kojim je bila dok je on bio na vrhuncu nogometne karijere. Naš nogometaš zbog nje je ostavio odvjetnicu Juliju Falcon. Iako su bili zaručeni njihova ljubav okončana je nakon tri godine, a mnogi se sjećaju i 'incidenta' koji se dogodio tijekom zaruka.

Foto: OFA/ZOJ /WENN/PIXSELL

- Bili smo na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad me u čaši vina dočekao prsten. Nisam ga primijetila, krenula sam popiti vino, a prsten mi se zaglavio u grlu. Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati - poručila je Obregon u jednom od intervjua. Njihovu ljubav opisivali su kao romantičnu i vrlo strastvenu, a prekinuli su nakon što je Šuker počeo igrati u Engleskoj. Ipak, ostali su u dobrim odnosima, a Obregon je preko Instagrama čestitala Šukeru i jedan od rođendana.

Ana Obregon danas je aktivna na Instagramu gdje je prati više od 900 tisuća ljudi. Svoje pratitelje često počasti fotografijama na kojima se može vidjeti da i u umirovljeničkim godinama izgleda fenomenalno. Koliko dobro izgleda dovoljno govori podatak da se i sa 62 godine fotografirala za španjolsko izdanje Playboya, a prije desetak godina bila je u vezi i s dvadeset godina mlađim, talijanskim modelom, Costantinom Vitaglianom. Ana Obregon još je uvijek zvijezda u Španjolskoj pa tamošnji mediji redovito pišu o njoj, a nedavno je sudjelovala u španjolskom izdanju MasterChefa za slavne osobe.

VIDEO Pogledajte tko je sve nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi

Komentara 1

HR
HREN0VKA
14:34 03.03.2022.

Šuker je bio dobar nogometaš, šteta što nije bio tako dobar u školi, rječnik mu je užasno siromašan, također previše voli kockati, a bogami voli i maznuti dukate za što je osuđen u Njemačkoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije