Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivne i negativne strane

Marijana Batinić vozila se u novoj žičari i primijetila niz nelogičnosti: Ti silni novci mogli su biti bolje utrošeni

Foto: Instagram
1/7
03.03.2022.
u 11:50

Voditeljica je na svom Instagramu istaknula koje su dobre strane kod nove žičare ali je primijetila i niz negativnih.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić velika je obožavateljica skijanja i jučer je odlučila novom žičarom otići na Sljeme i na Instagramu je napisala mali osvrt na vožnju novom žičarom koja je zadnjih godina bila predmet brojnih rasprava. U svojoj objavi Marijana je istaknula koje su pozitivne strane, ali i koje su negativne strane i na što korisnici žičare moraju obratiti pažnju i biti spremni kad krenu na vožnju do Sljemena. 

- Fjaka na modrom nebu iznad Zagreba. Izletić se isplatio. Pogled je predivan, za snježnih dana ili u proljeće će biti još ljepši... Žičara je svjetska, udobna, vožnja je ugodna, doduše, u usporedbi s drugima ovog tipa - jako spora. Kažu da može puno brže voziti, ali onda je i buka puno veća. Ima i nekoliko nelogičnosti s obzirom na to koliko je skupa i kako moderno izgleda - od učitavanja karte koju moraš izvaditi iz džepa, a pritom nosiš skije, opremu i sl. Dok sve to odložiš, istekne vrijeme za ulazak, pa redar propušta sa strane, nemaš gdje odložiti skije, ulaz je na drugu stranu od vanjskog parkinga, što ekipi s pancericama na nogama nije baš ugodno, nema ni oznaka gdje je ulaz pa kružiš sa skijaškom opremom okolo... - prenijela je svoja iskustva Marijana i nastavila: 

- S obzirom koliko je grandiozan kompleks mogao je biti bolje iskorišten prostor, nema ski-depo, nikakve ormariće pod ključem, ogromni su WC, a malo ih je (u taj prostor ih je moglo stati više), itd. Ali darovanom konju se ne gleda u zube (da bar). Sve u svemu, ako zaboravimo da smo je mi platili, a da su ti silni novci mogli biti puuuno bolje utrošeni, užitak je provozati se na 'modrom nebu iznad Zagreba.

VIDEO Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar MADO
MADO
12:39 03.03.2022.

Slavonija je mogla još malo stegnuti remen tako da žičara bude malo brža, isto kao i tvoje zaleđe Dalmacije.

AF
afer
13:42 03.03.2022.

Marijana Batinić je ???

BU
burza
12:49 03.03.2022.

U Sloveniji imas nosaca da ti nosi skije dok kupujes kartu mos mislit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije