Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Što stoji iza ljubavnog kraha? Otkrivena najveća slabost Nine Badrić

Foto: Filip Brala/Pixell
02.11.2018.
u 20:30

Privatno, Nina Badrić još uvijek mora raditi na sebi da dostigne toliko željenu emocionalnu sigurnost i osjećaj identiteta.

Nina Badrić rođena je u znaku Raka, 04. srpnja 1972. godine. 

Njezin snažni glas u pjesmama vjerno opisuje snagu žene i emocija, od zaljubljenosti do boli. Riječi njezinih pjesama odražavaju i njezine stavove i poruke koje želi da drugi čuju. Zato uvijek treba odabrati pjesmu sa snažnim tekstom, sa pričom. Poput terapeuta može dati publici definiciju jednog ljubavnog odnosa i uloga u toj vezi.

Privatno, Nina Badrić još uvijek mora raditi na sebi da dostigne toliko željenu emocionalnu sigurnost i osjećaj identiteta. Još uvijek poput djeteta žudi postići ono čime će se ponositi i na što će njoj najbliži ljudi biti ponosni. To obično proizlazi iz dječijih misli i potrebe dokazivanja roditeljima koji su imali različiti pristupu djetetu i čija je obiteljska slika bila dinamična.

Ninina slabost je što još uvijek ne zna procijeniti ljude, pa odabire za sebe ''krive''. Stres i napetost uzrokuju joj emocionalne probleme i glavobolje (migrene). Njome često upravljaju impulsi, ne voli slušati savjete, radije djeluje prenagljeno i čini greške. Povodi se za instinktima i osjećajima. Odluke donose brzo, a unutarnji nemir je tjera na stalni pokret Ii aktivnost. Humor je neobičan, puno kaže u afektu, što kasnije požali.

Ljubavne afere i brak završe ''nesretno''.Voli brzu vožnju automobilom. Nina ima optimizam, velikodušnost i ljubaznost, duboko poštovanje prema svim živim bićima.

Naglašena je simpatija prema ljudima drugih kultura, strancima i starnim zemljama. Svoju inteligenciju koristi za nadmetanje sa drugima, pa je tako među najboljima u poslu kojim se bavi. Rad sa mladima i sa djecom donio bi joj iznimno zadovoljstvo. Sposobna je hrabro reći istinu u lice: netko se treba usuditi ''reći caru da je gol''. U osjećajnim vezama traži prijateljstvo i intelektualno zajedništvo.

Partner treba biti stimulativan seksualno i intelektualno. Lako govori o osjećajima, no romantične trenutke zna sa pričom pokvariti. Uživa kada joj se partner divi. Pozitivno stimulira i ohrabruje prijatelje. Lako zarađuje novac i voli se pogađati i cjenkati.

Lukavost iskazuje u poslu, pa spretno i šarmantno iskoriti druge za svoje ciljeve. Uspješnoj ženi kada prekine ljubavnu vezu krene novi ciklus uspjeha u karijeri. I upravo se to događa Nini Badrić – pred njom je novi ciklus ekspanzije u karijeri. Kako je sada slobodna događati će joj se ljubavna iskušenja kroz vrlo neobične muškarce koji će je šokirati svojim pristupom i očekivanjima. Preporučuje se da se fokusira na novi poslovni uzlet i da posveti vremena članovima svoje obitelji koji će trebati njezinu podršku i ljubav.

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda.

Ključne riječi

Komentara 67

Avatar istovari
istovari
20:51 02.11.2018.

Text nisam ni pročitao...a i čemu!? Da bi se razuvjerio da nije slučajno smeće!? Koja količina medijskog dreka se gura ljudima pod nos pod egidom "relevantne informacije".Sramotno.

DU
Deleted user
20:52 02.11.2018.

Ukraden mi je auto. U autu je bilo 100 tisuća €! Auto je pronađen. Razbijen. Uništen! Ode gotovo milijun kuna. Supruga se rastaje od mene, djeca me se odriču, susjeda mi zabranila prolaz kroz njezino dvorište. Električna instalacija zapalila mii kuću, policija me optužilo za podmetnuti požar. Završio u zatvoru jedno vrijeme. Sve sam nekako izdržao i opet "stao na noge" - ali ovo s Ninom Badrić - e, to me je tako dotuklo kao ni jedan događaj u životu. Od ovoga se sigurno više neću oporavit. Jao! Jao! Jao!

PO
Pope
21:57 02.11.2018.

Gospođo, sve ste izgatali, mislite li da je Nina moj tip?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije