Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaki dan drugačija

Što je sada radila s licem, pitaju se obožavatelji reality zvijezde koja o ovoj temi mudro šuti

Foto: Instagram
1/9
27.09.2020.
u 08:26

Khloe Kardashian tijekom godina mijenjala je svoj izgled, ali u zadnje vrijeme ili pretjeruje s odlascima kod estetskog kirurga ili pretjeruje s filterima i photoshopom.

Gledatelji koji Khloe Kardashian gledaju u reality showu "Keeping up with the Kardashians" primijetili su kako Khloe izgleda sasvim  drugačije na fotografijama koje objavljuje na Instagramu. Koristi toliko filtera i photoshopa na svojim fotografijama da joj obožavatelji u komentarima stalno poručuju kako je više uopće ne mogu prepoznati i kritiziraju Khloe da pretjeruje.

Fotografija koju je objavila jučer i na kojoj reklamira jedan proizvod opet je njezine pratitelje šokirala i djeluje kao da je reality zvijezda i sestra Kim Kardashian bila na operaciji jer joj je nos drugačiji, jagodice na licu su joj drugačije i mnogi obožavatelji zamijenili su je s njezinom starijom sestrom Kourtney. Na komentare o svom izgledu Khloe ne odgovara pratiteljima na društvenim mrežama kao što nikada ne govori ni o navodnim operacijama i samo je jednom odgovorila obožavatelju na kritike i rekla je kako svaki dan izgleda drugačije jer svaki tjedan ide na transplantacija lica. 

10-25-07 Somebody Help Me Premiere Khloe Kardashian at the Premiere of "Somebody Help Me" held at the Grauman's Chinese Theater in Hollywood, CA. The event took place on Thursday, October25, 2007. Photo by: SBM / PictureLux- File Reference # 34006-9388SBMPLX SBM / PictureLux Photo: PictureLux/PIXSELLPhoto: PictureLux/PIXSELL
Foto: SBM/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL

Njezini prijatelji kažu kako se ona uopće ne uzrujava zbog ovakvih komentara i tvrde da su promjene na njezinom licu rezultat različitog načina šminkanja i da nemaju veze s odlascima kod estetskog kirurga. Khloe je zadnjih godina izgubila popriličan broj kilograma i dovela je svoje tijelo u formu i postala je ovisnica o tjelovježbi, ali o promjenama na licu mudro šuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije