Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševile

Što bi naš žiri rekao na ove senzualne natjecateljice 'Supertalenta' iz Gruzije

Foto: Youtube Screenshot
1/6
19.12.2017.
u 12:11

Nastupi Irine Shevchenko i Antonine Goloseeve na Youtubeu imaju više od 297 tisuća, odnosno 345 tisuća pregleda.

Twerkanje Sarah Seifert u hrvatskom "Supertalentu" izazvalo je zgražanje dijela publike i žirija, točnije članice žirija Martine Tomčić.

U gruzijskoj inačici ovog talenta showa golišavih i zavodljivih nastupa ne nedostaje, a njihov žiri ne buni se na ovakve nastupe.

Dva najzanimljivija nastupa osme sezone ovog showa u Gruziji održale su trbušna plesačica Irina Shevchenko te plesačica Antonina Goloseeva.

 

Irinin nastup na  YouTubeu ima 297,121 pregleda, a Antoninin nastup skupio je 345,768 pregleda. Njihove senzualne nastupe žiri i publika gledali su s divljenjem i nagradili pljeskom.

 

1/35

Komentara 8

Avatar jest
jest
14:26 19.12.2017.

I umjesto da se uspoređujemo sa boljima od nas čije bi standarde uljudbe i kulture trebali tek dosegnuti mi se uspoređujemo sa još većim post socijalističkim rupama koje su iz tranzicijske bijede izašle kao zemlje apsolutne anarhije korupcije, nemorala i kulturnog pada. Toliko o pozitivnoj ulogi medija u društvu.

MP
miroslav.petkovic.7564
16:02 19.12.2017.

Sta ovi pisu neki kao sveti i svete!! A Tomcic ljubomorna sto su djevojke zgodne ha.ha. A ovi sto iz prikrajka gledaju i dave se sa kapulom i jagnjetinom i dvadeset se nakacilo za sank radi jedne konobarice pricaju oo moralu..Zivio sam dvadeset god na zapadu svaka druga izbodena nos.jezik usta dole. Od gadosti ne mozes vidjeti. Lanci oko nogu .Zatim muskarci se zene izmedu sebe ne znas tko je cija zena oba dvoje brdati. A ima i barova po Holandiji kazu da su kobile na najvecoj cjeni!.. Guzva tolika a ovi neki o moralu..

DU
Deleted user
12:55 19.12.2017.

Hvala Bogu da ima i normalnih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije