Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolest ga spriječila

Stigla i potvrda od grada: Mišo u novu neće uvesti Vukovarce, a otkrili su i tko će ga zamijeniti

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
30.12.2022.
u 12:50

Iz grada najavljuju i kako će Mišo Kovač ipak nastupiti u Vukovaru te da će on svojim koncertom uveličati Dan grada Vukovara koji se obilježava 3. svibnja.

Iz Grada Vukovara potvrdili su danas kako unatoč velikoj želji da nastupi u Vukovaru Mišo Kovač (81) ipak neće uvesti Vukovar i Vukovarce u Novu godinu. Iz gradske uprave navode kako su ih Mišo Kovač i njegova kći Ivana izvijestili da zbog zdravstvenih razloga, nažalost, neće biti u mogućnosti nastupiti na dočeku Nove godine u gradu Vukovaru. Umjesto Miše Kovača na dočeku Nove godine u Vukovaru pjevat će Bosutski bećari i Mladen Grdović koji će uz svoje brojne hitove otpjevati i nekoliko bezvremenskih hitova Miše Kovača.

Najavljuju i kako će Mišo Kovač ipak nastupiti u Vukovaru te da će on svojim koncertom uveličati Dan grada Vukovara koji se obilježava 3. svibnja. O dočeku se na svom Facebooku oglasio i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava. 

"Unatoč velikoj želji da nastupi u Vukovaru, glazbena legenda Mišo Kovač s kćeri Ivanom Kovač jutros nas je obavijestio kako zbog zdravstvenih razloga, nažalost, neće biti u mogućnosti nastupiti na dočeku Nove godine u gradu Vukovaru.

Kako bismo ispunili njegovu želju da nastupi u Gradu Heroja, dogovoreno je da će Mišo Kovač svojim koncertom uveličati Dan Grada Vukovara 3. svibnja 2023. godine, a ovim putem želimo mu brz oporavak i sve najbolje u nadolazećoj novoj godini!

Poznato je da Vukovarci nikada ne odustaju, pa je tako i sada, stoga vas s velikom radošću izvješćujemo kako će za doček Nove 2023. godine u gradu Vukovaru, uz Bosutske bećare nastupati Mladen Grdović koji će svakako otpjevati nekoliko bezvremenskih hitova Mate Miše Kovača te ćemo mu na taj način zajednički iz Vukovara poželjeti brz oporavak.

Program će započeti nastupom Bosutskih bećara u 22 sata, a u 23 sata pridružit će nam se Mladen Grdović koji će Vukovarce i sve posjetitelje uvesti u novu godinu. Vidimo se na spektakularnom dočeku u Vukovaru!" poručio je Penava. 

Podsjetimo, jutros nam je potvrđeno kako je zbog bolesti legendarni Mišo na antibioticima te da ima temperaturu, zbog čega je otkazan koncert u Vukovaru. 

Ivana je koncert veselo najavila u studenom.

"Nema sumnje da će koncert biti fantastičan! Tko god je bio u Splitu ili na bilo kojem Mišinom koncertu, zna kako to izgleda. Drago mi je da je to ovaj put Vukovar, posebice jer Mišo nikada nije nastupao u Vukovaru, kao što nisam ni ja. Mišo inače ne održava koncerte za Novu godinu, posebice ne na otvorenome, stoga je jasno kako će ovaj koncert biti zaista fantastičan", rekla je tada.

VIDEO>>Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Komentara 7

DU
Deleted user
13:07 30.12.2022.

Za njega nije više pjevati.Bolestan i ostario čovjek.Svatko tko ga želi angažirat trebao bi biti svjestan poslijedica.

NA
najposebniji
13:20 30.12.2022.

Spasili se...a i Mišu vuku kao mrtvaca po koncertima da je to žalosno gledati.

VA
vadis1
13:57 30.12.2022.

Miso od velikog Jugoslavena do velikog Hrvata. To se zove probrazba. Nije sam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije