Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritizirao obamu

Steven Seagal u otvorenom pismu: Putin je moj brat

Steven Seagal
Foto: Andrew Fox/Press Association/PIXSELL
1/5
28.03.2014.
u 08:08

Slavni akcijski junak napisao je podugačko pismo za Rossiskaya Gazetu u kojem daje podršku ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu

Već dugo poznata je fascinacija Stevena Seagala ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, a sada je poznati akcijski junak u dugačkom pismu Rossiskaya Gazeti napisao da je Putin "jedan od najvećih svjetskih vođa današnjice".

Seagal kaže da Putina smatra "prijateljem i bratom".

Njih dvojica zbližila su se zbog ljubavi prema fitnessu i borilačkim vještinama u trenutku kad je Putin pozvao na sovjetski način ocjenjivanja fizičke spreme osnovnoškolaca. Također, već prije ovog mjeseca njih su se dvojica pojavila zajedno na događaju kojim se promicao zdrav način života među mladeži.

Seagal je napisao i da je "on Amerikanac te kako voli svoju zemlju", a američku vanjsku politiku prema Ukrajini nazvao je "idiotskom".

– Nije tajna da dijelim političke stavove republikanaca i da mi se ne sviđaju potezi predsjednika Obame. Na puno načina to čak i nije njegova krivnja, no ljudi u njegovu užem krugu imaju političke poglede koji su dijametralno suprotni Rusiji. Prema mojem mišljenju, situacija u kojoj su SAD i Rusija na suprotnim stranama ograde nenormalna je. Moja je zadaća da napravim sve kako bih olakšao normalizaciju odnosa. Svima će koristiti – napisao je Seagal.

>>Steven Seagal postaje zaštitno lice ruske industrije oružja

Komentara 23

LD
lopov drpiga
09:16 28.03.2014.

još samo chuck norris i rusi opet jurišaju na berlin :)))

Avatar Proleter
Proleter
10:42 28.03.2014.

Velika većina svjetske populacije je na Putinovoj strani, bez obzira ne marionetske vlade kojima SAD zavrće ruke.

LU
luftbrenzer
11:44 28.03.2014.

"ako je moguće da podršku okupatoru ....." A kako je, moliti ću lijepo, koncipiran cijeli svijet, ako ne okupacijama teritorija koji prethodno nisu bili okupatorovi? Nasilje je potpuno prihvatljivo kad ga činimo sami, ali kad netko drugi posegne za silom,lom, tada je to zločin, agresija, okupacija..... Kada će čovjek konačno prihvatiit da među ljudima vlada isti zakon (džungle) jačega kao i među životinjama. Nitko tko ima silu se iste ne odriče, ali mi i dalje glumatamo pravedna nevinašca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije