Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala je 156 kg

Štefica progovorila o ispadanju iz showa u kojem je izgubila 36 kg, a otkrila je i tko su joj stvarno bili prijatelji u 'Životu na vagi'

Foto: RTL
1/7
08.11.2022.
u 16:05

Štefica je bila kapetanica tima, te najglasnija u kući, a bila je i jako emotivna zbog čega je nekoliko puta zaplakala ili se svađala s trenerima. Ne žali što je ispala te kaže, puno se promijenila. Rekla je da više nije tako glasna. trenira čak tri puta tjedno, te više ne pojede cijelu čokoladu.

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' Štefica Sever iz Varaždina u show je ušla sa 156 kilograma, a tijekom boravka izgubila je čak 36. Štefica je bila kapetanica tima, te najglasnija u kući, a bila je i jako emotivna zbog čega je nekoliko puta zaplakala ili se svađala s trenerima. 

Ne žali što je ispala te kaže, puno se promijenila. Rekla je da više nije tako glasna. trenira čak tri puta tjedno, te više ne pojede cijelu čokoladu.

"Moram priznati da sam se promijenila, promijenio mi se život. Prvo i najvažnije, nisam više tako glasna, moji su bili začuđeni kada sam došla kući jer sam samo šutjela i promatrala. Možemo reći da sam si posložila život, nije da svaki dan treniram, odnosno, treniram tri puta tjedno i jednom tjedno idem na planinu. Priuštim si sve što mi dođe. Ne jedem cijelu čokoladu, ali jedan red, da si zasladim mozak. Dobro je i nastojim se hraniti pet puta na dan, pogotovo da imam međuobroke i snalazim se, ali kako će biti dalje, vrijeme će pokazati" izjavila je. za RTL.hr

Otkrila je i s kime se zbližila u showu. 

"Željka i Ivana definitivno su osobe s kojima bih stvarno voljela ostati u kontaktu, čak i poslije showa. Željka mi je kao sestra, mi smo prošle puno toga unutra, ali nekako smo se našle. Možda zato što smo bile najteže, a i tu smo i s godinama. Željka je moj favorit. Lijepo je kada ljudi misle lijepo o tebi, kada si im i motivator, daj Bože da tako i ostane", zaključila je. 

Inače, Štefica je u show ušla sa 156 kilograma. U prošlosti se čak dvadeset godina bavila atletikom, uglavnom bacala kladivo i kuglu. Međutim, otkako je prestala sa sportom, kilogrami su se samo počeli skupljati.  Atletsko natjecanje kao izazov Štefici je nedavno došlo kao naručeno - bila je najbolja u bacanju kugle. To joj je vratilo i stare uspomene. "Stala sam u taj krug prvi put nakon 20 godina. Nekad davno sam trenirala, kada sam bila dite. Bacala sam kladivo. O tome nemam volju pričati. To je završeno i prošlo vrijeme za mene. Nažalost, od toliko treniranja i silnih godina nemam ništa", rekla je Štefica i dodala: "U kugli sam pobijedila, a kad pobijedim u trčanju, trčat ću i gola".

A iz sportskih dana poznaje i našu sportašicu i jednu od najboljih atletičarki - Ivanu Brkljačić. Upravo je Ivana na svom Instagramu podijelila njihove zajedničke fotografije čime se podsjetila na dobre uspomene iz "tamo neke 1997./1998.". "Ajmo Štefi", napisala je Brkljačić uz fotografiju. 

Svoj ponos nakon emisije s atletskim izazovom nije krio ni trener Edo. "Vidi se sportska podloga, iskustvo, vidi se da je prošla atletsku školu. Naravno da je rezultat onda u skladu s očekivanjima", rekao je trener Edo.

VIDEO Blanka Vlašić na svoj rođendan rodila sina u splitskom KBC-u, poznato je i ime

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije