Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Glumac Filip Vidović prekinuo zaruke s lijepom plesačicom Natašom: 'Imali smo lijepu priču'

Filip i Nataša
Foto: Instagram
1/8
08.11.2022.
u 12:00

Par je u vezi bio nekoliko godina,a  trebali su se vjenčati u proljeće 2023. godine. Iako su potvrdili prekid nisu govorili o razlozima, a navodno je svemu kumovala ljubomora.

Glumac Filip Vidović (31) i plesačica Nataša Pavičević prekinuli su zaruke. - Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati -  potvrdila je za Story Nataša ne govoreći o razlozima prekida. Šuškanja navodno govore kako je vezi presudila ljubomora. 

Inače, par je u vezi bio nekoliko godina,a  trebali su se vjenčati u proljeće 2023. godine. 

 – Spojio nas je jedan plesnjak na kojem smo se upoznali. Ona je samo željela upoznati dečka koji joj se prijavljivao pa otkazivao iste te prijave za radionice, a ja sam pritom mislio da mi se upucava, otkrio nam je Filip u travnju tijekom sudjelovanja u showu "Ples sa zvijezdama".

- Prati i komentira moje nastupe, pri tome mi iznese i poneki savjet, ali nekako više sluša moje kukanje i kako mi je stalno teško na treninzima, kazao je tada Filip koji dolazi iz glumačke obitelji i sin je pokojnog Ivice Vidovića i Gordane Gadžić. 

VIDEO: Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
14:25 08.11.2022.

"Lijepom plesačicom Natašom"?!? - Što se "ljepote" tiče, ona je bar dva nivoa ljepote ispod njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije