Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun zbog izdaje

Stanija i Aleksandra izbačene iz showa zbog lažne tučnjave

survivor (1)
RTL
30.04.2012.
u 17:42

MAKEDONKA JE HTJELA KUĆI Nakova i Stanija najbolje su se slagale tijekom reality showa pa su baš zbog toga i uspjele dogovoriti lažnu tučnjavu

Sve smo smislile kako bi mene izbacili, ali zbog mene izbacili su i Staniju. Znala sam da je zbog ugovora jedini način da odem iz showa bio da nekoga fizički ozlijedim. Već drugi dan molila sam da me izbace, čak sam i razmišljala da slomim nogu kako bih mogla doma. Onda mi je palo na pamet da se potučem s nekim, rekla je Aleksandra Nakova za srpski Blic. Makedonka i Stanija najbolje su se slagale tijekom showa pa kažu kako je bilo logično da tako nešto dogovore. Pravile su se da se svađaju zato što je Stanija 'izdala' povjerenje Radovana i Nakove kad je svima rekla da se oni ljube. Zbog toga su se i potukle pred svima te su diskvalificirane zbog kršenja pravila igre.

– Ona mi je bila kao sestra. Rekla sam joj da me uvrijedi, zbog čega bismo se navodno posvađale pa bih je ja udarila i onda bi me izbacili iz showa. Bile smo uistinu bliske i ona je na to pristala ali, nažalost, zajedno sa mnom izbacili su i Staniju. To nismo očekivale i bilo mi je jako žao zbog toga jer je ona htjela ostati i boriti se do samog kraja – rekla je Aleksandra.

Da su djevojke ostale u dobrim odnosima, pokazuje i to što planiraju zajednički život u Beogradu.

Ključne riječi

Komentara 1

IS
istima
16:46 01.05.2012.

ajme kako je ovo vaaaažnoooo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije