Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez zaštitne opreme

Srpski pjevač zaražen koronavirusom pobjegao iz bolnice: Ovo zlo će trajati

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/4
14.07.2020.
u 13:38

Milan Obradović pozitivan je na COVID-19 i odlučio je napusiti bolnicu, a policija je odmah pokrenula potragu za njim.

Srpski pjevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, prije tri dana pratitelje je obavijestio kako je zaražen koronavirusom.

Tada je objavio video iz bolnice i napisao da je pozitivan na COVID-19.

"Covid je ušao i u mene. Pozz svima gdje god bili. Točno je, pozitivan sam. Ali borim se svom snagom da budem jači od tog zla. Hvala svima na podršci. Čuvajte se, ovo zlo će trajati", napisao je tom prilikom na Instagramu.

Foto: Screenshoot Youtube

Sada se doznalo kako je Obradović pobjegao iz bolnice u kojoj je smješten. Blic piše kako je pobjegao iz bolnice Arena u ponedjeljak popodne bez zaštitne opreme. Policija je odmah pokrenula potragu za njim. 

"Ovo mi je dvanaesti dan u bolnici, ali ovo do sada nisam doživio. Mislio sam prvo da me uhvatio propuh pa je krenula temperatura koja je rasla i do 39,5", rekao je za tamošnje medije pjevač.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Observer
Observer
14:57 14.07.2020.

Jos jedna bitna vijest , kad procitas, odmah osjetis simptome

DM
drazen.muhvic
13:50 14.07.2020.

Mislio je da ga je uhvatio propuh??? Uhvatio ga je "propuh" čim pjeva to što pjeva (kao i one koji na to "otkidaju")...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije