Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBUNJUJU GRAĐANE

Šprajc brutalno kritizirao stožer: 'A što je sa seksom u glavu?'

Zoran Šprajc
Foto: RTL
1/5
14.07.2020.
u 09:21

– Danas, tri mjeseca poslije, nakon što smo u predizbornoj kampanji i izbornoj noći svi svima otvoreno pljuvali u usta, maske su postale obaveza veća nego nekad odlazak u vojsku. U vojsku se više ne mora ići, ali kamo god se ide, bez maske se od danas više ne ide – rekao je Šprajc

Zoran Šprajc sinoć je u RTL Direktu u svom stilu komentirao novu odluku Stožera o obaveznom nošenju maski u zatvorenom prostoru. 

– Sjećam se kao da je bilo jučer, kad su nam članovi Kriznog stožera ispirali zdravi razum riječima kako zaštitne maske nisu presudne u zaštiti od širenja virusa COVID-19. Kako ih ne moramo nositi, kako neće zaštititi ni nas ni druge, osim ako nisu one specijalne i skupe sa zračnim filtrom, aktivnim ugljenom i nanometarskim rupicama za zrak. A bilo je to u jeku pandemije, kad smo bili u strahu i strepnji da će svaki zaraženi umrijeti u najgorem mogućem hropcu, maske tada nisu bile bitne, maske tada nisu trebale – rekao je Šprajc i dodao kako se danas situacija promijenila.

Zoran Šprajc
1/8

– Danas, tri mjeseca poslije, nakon što smo u predizbornoj kampanji i izbornoj noći svi svima otvoreno pljuvali u usta, maske su postale obaveza veća nego nekad odlazak u vojsku. U vojsku se više ne mora ići, ali kamo god se ide, bez maske se od danas više ne ide.

Dućan, šoping-centar, autobus i tramvaj, u svakom zatvorenom prostoru nošenje maski je obavezno, nenošenje kažnjivo. Ali lako za maskice. Ako ništa drugo, od početka epidemije svima je jasno da je u svakom zatvorenom prostoru bolje nositi ikakvu masku nego nikakvu. Ako su to sad shvatili i stručnjaci u Kriznom stožeru, to je veliki korak i za struku i za Stožer – nastavio je RTL-ov voditelj.

– Ali naši stožeraši i dalje zbunjuju građane koji nisu tako veliki stručnjaci kao oni. Jer, recimo, ako se ukida vlakić na svadbama, kako to traži gospodin Capak, zašto se ne ukinu i svadbe jer svadba bez vlakića i nije svadba, nego vjenčanje. Ako gospodin Capak ne preporučuje ljubljenje, zašto ne zabrani seks? Jer seks bez poljubaca uglavnom je plaćeni seks, a plaćeni seks je u Hrvatskoj još uvijek ilegalni seks. Ili će policija ubuduće žmiriti na plaćeni seks, ali će zato otvorenih očiju gledati svaki neplaćeni. I na kraju, što je sa seksom u glavu? Jer sve više građana ima upravo osjećaj takvog seksa – komentirao je Šprajc. 

Ključne riječi

Komentara 92

KO
Kološanin
10:46 14.07.2020.

Šprajc bi bio vjerodostojan da je pljuvao po liječnicima i onda kad mu je 2 puta trebalo spašavati život. Tada se prepustio liječnicima u ruke, a sada bi naciju liječio liječio svojim doskočicama i mudrolijama.

DD
ddh
11:31 14.07.2020.

Ova sapunica sa tim Sprajcem nema kraja. Ali Sprajc je shvatio, da cim je bezobrazniji i primitivniji to mu se njegovi kolege u drugim medijima vise dive, pa prenose sve sto taj Sprajc lupeta. Njemacki vrhunski lijecnici su preko institutaa Robert Koch izjavili, da danas mogu drukcije koronu tretirati nego prije tri mjeseca, jer su puno o toj tada nepoznatoj bolesti naucili i tu bolest mogu radi toga sasvim drukcije tretirati. Ali u Njemackoj nema po medijima u Hrvatskoj "genijalca" Sprajca, koji ce valjda " bedastim" Njemcima rastumaciti pojam :seks" u glavu. Primitivac i primitivci koji prenose Sprajceve izjave ostaju primitivni Balkanci i onda kad zavezu kravatu pa misle da su radi kravate nekaj kulturrnoga.

SP
Stari_proleter
09:39 14.07.2020.

Šprajc se opet pravi pametan. A jedino zna pljuvat po svemu ko svaki tipični novinar koji nikad nije ništa u životu napravio, osim pljuvanja po onima koji se trude nešto napraviti u svojoj struci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije