Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ih se?

Srpski mediji tvrde da su BB Mika i Giba promijenili spol i imena, te da se jedna od njih i udala

Foto: Youtube screenshot
1/6
21.02.2023.
u 13:44

Inače, Mika i Giba su prije ulaska u 'Zadrugu' pričali o tome kako planiraju promijeniti spol. Tada su otkrili da je glavni cilj njihovog ulaska u taj show skupiti novac kako bi obavili zahvat po završetku realityja, a osim toga pronašli i najboljeg doktora.

Srpski mediji javljaju kako su Mika i Giba, bivši natjecatelji showa 'Big Brother' promijenili spol. Kurir tvrdi da se sada zovu Ivana i Ana Nikolić.

Srpski mediji tvrde kako su braća promijenila spol početkom ljeta prošle godine. 

- Operaciju promjene spola imali su početkom ljeta, prošle godine u Beogradu. Sve je prošlo u najboljem redu. Majka rada je u isto vrijeme plakala i od sreće i od tuge - kazao je neimenovani izvor za Telegraf. Kurir sada tvrdi i da se Ivana udala za jednog Nijemca prošli mjesec. Dodaju i da je procedura za sklapanje braka podrazumijevala dokaz da je Ivana žensko, te da matičari nisu smatrali relevantnim njen raniji život. Objavili su i fotografije

Nakon svadbe, vratili su se u Njemački i navodno nisu bili dostupni za komentar. 

Inače, Mika i Giba su prije ulaska u 'Zadrugu' pričali o tome kako planiraju promijeniti spol. Tada su otkrili da je glavni cilj njihovog ulaska u taj show skupiti novac kako bi obavili zahvat po završetku realityja, a osim toga pronašli i najboljeg doktora. 

- Žena ne možeš postati preko noći. Prve korake ćemo poduzeti nakon realityja - rekli su tada. 

Za kurir je situaciju komentirala njihova majka Rada koja nije bila na Ivaninoj navodnoj svadbi. 

- Neću ništa komentirati. Samo nek su žive i zdrave! - rekla je. 

U Zadrugu su 26-godišnji blizanci ušli zajedno s majkom Radom i ocem Radetom. Mika i Giba već su na samom početku showa osvojili naklonost ostalih Zadrugara, a jučer su pred svima morali odgovarati i na neka škakljiva pitanja. 

O svojoj seksualnoj orijentaciji nisu htjeli govoriti. 

- Neka 'Zadrugari' prvo kažu kojega su oni seksualnog opredjeljenja, pa ćemo i mi reći. Za sada ne otkrivamo.

Big Brother i Zadruga nisu jedini showovi u kojima su Mika i Giba sudjelovali. Zajedno su bili i u showu Bar, a  s obitelji sudjelovali u emisiji "Mijenjam ženu". Godine 2011.  Giba i Mika predstavili su se kao srednjoškolci koji žele postati frizeri.

– Volimo imati dobar stajling i imamo sve u trendu, Ako treba, nešto markirano, a frizure volimo mijenjati – govorili su tada Vasići.
U ružičastim majicama otkrili su i da obožavaju Milana Stankovića, čije su postere odnijeli iz svog doma u tadašnji zamjenski dom. – Milan Stanković je naš ekstra idol – dodala su braća.

Osim u dva spomenuta showa, braća su se pojavila i u showu "Moja kuhinja, moja pravila".

VIDEO Let 3 opasno je blizu milijunu: Na službenom kanalu Eurovizije na trećem je mjestu

 

Komentara 10

JZ
Jogurt Zbregov
14:38 21.02.2023.

Spol nisu promijenili, to je sigurno. Iz jednostavno razloga što je to nemoguće. Možda su promijenili rodni identite, kako se to danas veli, ali spol ne. Spol je određen prilikom začeća i ostaje do smrti kakav jest.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:52 21.02.2023.

I zakaj bi to trebalo zanimati civilizaciju? Izvjesni, i to rabljeni, papir koji se koristi nakon velike nužde deset je puta kvalitetniji od ove trofazne hartije.

Avatar argus100
argus100
14:10 21.02.2023.

Mi se ne sjećamo ali u redakciji VL očito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije