Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Steffani izlazi iz Kuće?

steffani banić
Foto: RTL
16.10.2015.
u 12:18

Nakon ovotjedne burne svađe s Barbarom, kojoj je Ervin izjavio ljubav, a s čim se Steffani – htjela to ona priznati ili ne – ne može pomiriti, odlučila je Kuću ipak napustiti

Osma epizoda Big Brothera uživo, zasigurno će ponovno biti prepuna iznenađenja, naročito zbog činjenice da će kao gost na pozornici ispred Big Brother kuće doći i poznata starleta i bivša stanarka Big Brothera, Soraja Vučelić.

Budući da je Soraja dobra prijateljica sestara Barbare i Tine Šegetin, bit će zanimljivo čuti njezine utiske o situacijama koje se događaju u Kući, kao i mišljenje o simpatijama između Tine i Darka te što misli o Ervinu i ima li šanse s Barbarom. No, tu nije kraj… Steffani je, otkako je prekinula romansu s Ervinom, već nekoliko puta istaknula da želi napustiti Big Brother kuću, ali se na to još uvijek nije odvažila. Jedan od razloga zbog kojih ostaje jest i taj što, kako je priznala Big Brotheru, nema novac za autobusnu kartu od Beograda do Splita.

No nakon ovotjedne burne svađe s Barbarom, kojoj je Ervin izjavio ljubav, a s čim se Steffani – htjela to ona priznati ili ne – ne može pomiriti, odlučila je Kuću ipak napustiti.

Big Brother joj je, kaže Steffani, rekao da će joj oni kupiti kartu za Split, ali da prvo dobro razmisli o svom potezu. Naime, Steffani je sinoć bila u Ispovjedaonici i razgovarala s Big Brotherom koji joj je rekao da do jutra promisli što želi i ako ostane ustrajna u namjeri da napusti Kuću na Košutnjaku, to će se u roku od 24 sata i dogoditi. Steffani je svoju tajnu povjerila i Brandži te ga je zamolila da nikom ne govori ništa. Zasad tu vijest da će Splićanka izaći iz kuće znaju samo on i Tina.

Što će se dogoditi sa Steffani i izlazi li doista iz Kuće, ne propustite pogledati u osmoj emisiji emisiji uživo Big Brothera, od 21 sat, na RTL-u.

>> Kakvo iznenađenje! Soraja Vučelić u petak ulazi u kuću Velikog brata

Komentara 3

GR
grodar
20:13 16.10.2015.

Fali igla?

Avatar bambam
bambam
20:23 16.10.2015.

Oni su među nama...

PE
pero6690
10:10 17.10.2015.

Treba nabavit metlu trosjed i poslat u BB kucu po po ove nase dive i vratiti ih odmah jer prijeti nam opasnost da ostanemo bez njih.Sve svjetske agencije spominju njihov talenat i ljpotu.Ostanite tamo u Srbiji .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije