Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napete situacije

Marina u šoku: Bivši zaručnik Saša ušao u BB kuću, okrivio je za sve

Foto: RTL Screenshot
1/21
01.06.2016.
u 11:30

Nakon ljubovanja s Romanom, manekenka se našla prozvanom, a u BB kuću ušao je i njezin bivši zaručnik Saša koji joj sudi za preljub

Stanje u Big Brother kući zaista se zahuktalo! Nakon što je BB odlučio suditi stanarima za neprimjerena ponašanja, manekenki Marini sudi upravo njezin bivši zaručnik Saša.

Marinino ljubovanje s Romanom najčešći je razlog zbog kojeg je brojni prozivaju, a zato se našla i na optuženičkoj klupi reality showa.

Ove sezone Big Brother postao je stroži, pa Marini dodaje sol na ranu i u kuću dovodi Sašu, koji nazoči njezinu suđenju i optužuje je za preljub.

– Malo previše ulazite u odnos mene i mog dečka koji nema veze s ovime – izjavila je ljutito Marina te dodala da Saša nije u BB kući te smatra da ne treba biti predmet rasprave na njezinu sudu.

Na pitanje suca smatra li je krivom za preljub, Saša je odgovorio da je kriva po svim točkama.

Video pogledajte OVDJE.

Foto: RTL Screenshot

Foto: RTL Screenshot

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook/Saša Muhek

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook/Saša Muhek

>> Šok i nevjerica u BB kući: Ines i Fabio otkazali vjenčanje!

Komentara 41

Avatar Volture Team
Volture Team
12:57 01.06.2016.

Ta Marina je toliko ruzna da to nisu istine!

SX
sudbina x
12:19 01.06.2016.

Dački, ako želite provjeriti vjernost djevojke pošaljite ju u kuću BB-a. Vidjet ćete sve što i Saša a još čete i zaraditi. Ne znam zašto ne prikažu jeli BB mrknuo Rinu?

SX
sudbina x
11:25 01.06.2016.

Ma ovo je super. Past će seks u troje... Brader samo mora Romanu dati pet piva i ovaj će mrknuti i Marinu i Sašu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije