Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretan je

Sreći nema kraja! Neven iz "Ljubav je na selu" dobio dijete: 'Tata ju je dobro napravio!'

Foto: Facebook/RTL
1/9
28.06.2021.
u 15:37

Landek je nakon šuškanja sve i potvrdio, a njegova nova partnerica u nedjelju u noći rodila je kćerkicu koju je par nazvao Mia.

Sredinom mjeseca bivški kandidat showa "Ljubav je na selu" Neven Landek na svom je Facebook profilu potvrdio kako čeka dijete s novom djevojkom, susjedom Katarinom Sever. Naime, Sever se pojavila u jednoj epizodi showa pa se po društvenim mrežama počelo šuškati da su njih dvoje zajedno.

Landek je nakon šuškanja sve i potvrdio, a njegova nova partnerica u nedjelju u noći rodila je kćerkicu koju je par nazvao Mia.  Ponosni otac nije mogao sakriti uzbuđenje zbog dolaska svog prvog potomka. 

Foto: Facebook/RTL

"Beba je živa i zdrava. Velika je, teška je 4520 grama, a dugačka 55 centimetara. Tata ju je dobro napravio. Jako sam sretan i ponosan", rekao je Neven za RTL. Kćerkicu je uspio vidjeti samo preko stakla pa jedva čeka da je primi u naručje. 

Sever inače ima šestero djece već, stoga je njoj ovo sedmo, a Nevenu prvo.

"Katarina nije ostavila svoju djecu, kako neki pišu. Posjećuje ih i ona nju posjećuju. I ja sam u odličnim odnosima s njima, njena djeca su me lijepo prihvatila. I s njenim bivšim mužem sam u dobrom odnosu. Njihov brak nije funkcionirao i razišli su se, ali svi se dobro slažemo", otkrio je nedavno Landek. 

VIDEO>> Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
17:40 28.06.2021.

A zašto je onda tražio podastraču u seriji Ljubav na selu? Nije li to nemoralno. Gadljivo. Uostalom, vidi ga.

5S
505.scrtom
17:24 28.06.2021.

hajde neka je a tko je otac !?

TR
tratincica68
16:25 28.06.2021.

Kupi si jos jedan traktor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije