Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjerna navijačica

Spremna je za četvrtfinale! Celzijus pozirala u navijačkom izdanju, u prvom planu bujni dekolte: 'Srce vatreno'

Foto: Instagram
1/9
09.12.2022.
u 13:08

Nives je velika podrška Vatrenima, a bila je i 10 godina u braku s našim bivšim nogometašem Dinom Drpićem s kojim ima dvoje djece, sina Leona i kći Taishu.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) strastvena je navijačica naše reprezentacije pa je objavila novu, ''vruću'', navijačku fotografiju.

Uoči današnjeg okršaja s Brazilom Nives se skinula u kupaći kostim ''na kockice'' i još jednom u prvi plan stavila svoje bujne obline.

-Srce vatreno- kratko je napisala Nives uz fotografiju, a pratiteljima nije trebalo dugo da joj ostave brojne lajkove i komplimente na račun izgleda.

''Goriš'', ''Wow i ti vatrena'', ''Bomba'', ''Predivna žena'', ''Najbolja'', ''Slatka'', ''Wow'', ''Najljepša si'', ''Top'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Nives je i uoči utakmica s Kanadom i Marokom podijelila navijačka izdanja. Skinula u kockasti bikini i svojim zamamnim oblinama mnoge ostavila bez teksta, a javila joj se i majka Mirjana Zeljković koja je svojoj kćeri ispod 'vruće' fotografije ostavila emotikon srca.

Nives je velika podrška Vatrenima, a bila je i 10 godina u braku s našim bivšim nogometašem Dinom Drpićem s kojim ima dvoje djece, sina Leona i kći Taishu. Tetovažu posvećenu njemu na intimnom dijelu tijela još uvijek nije uklonila, a ista je zapela za oko i jednom njezinom obožavatelju na posljednjoj objavljenoj fotografiji. "Tetovaža Dino, lijepoooo", komentirao je jedan pratitelj. 

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

Ključne riječi

Komentara 6

ST
Stručnjak
00:52 10.12.2022.

Što ova glumi? 2013. je rekla da je iz Srbije.

KO
komentatorv3
15:04 09.12.2022.

Sam jedna rjec. Tisno xd

AT
atlantisind
14:31 09.12.2022.

Mogla je otici i posjetiti ih u svlacionici pa da im se podigne mislim moral.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije