Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratio se

Zoran Šprajc javio se pratiteljima zanimljivom fotografijom: 'Komad zemlje na kojem bi valjalo dočekati mirovinu'

Zoran Šprajc
Foto: Instagram screenshot
1/7
09.12.2022.
u 11:40

"Nedostaje još kućica, štalica, kravica i mirovina", napisao je Šprajc pokraj fotografije na snijegu i dobio puno komentara svojih pratitelja

Zoran Šprajc (54), urednik i voditelj emisije "Stanje nacije" na RTL-u, javio se pratiteljima na Instagramu nakon dva tjedna i objavio fotografiju iz prirode.

"Komad zemlje na kojem bi valjalo dočekati mirovinu. Nedostaje još kućica, štalica, kravica i mirovina", napisao je Šprajc pokraj fotografije na snijegu. 

"Obrati se djedici, možda ispuni, dani su darivanja", "Ovo bi bilo i za Stanje nacije", "Skroman čovjek", "Ormarić od struje je tu, barem nešto", "Bolje kozica pod stare dane", poručili su mu pratitelji. 

Inače, Šprajc se posljednji put na Instagramu javio 23. studenoga, na datum koji za njega ima posebno značenje jer je baš toga dana 2013. i potom opet 2019. godine doživio srčani udar.

"Prvi srčani sam 'dobio' 23. 11. 2013. Kako nisam postao ništa pametniji, nakon šest godina sustigao me i drugi – i to točno na isti dan – 23. 11. 2019. Treći ću, nadam se, uspjeti izbjeći (ako ništa drugo prestao sam pušiti i počeo šetati), ali današnji dan u svakom slučaju mi je kao drugi rođendan. Ali da ne vučem vraga za rep, slavim ga samo ovako, virtualno. Čuvajte se, pazite se, nitko to za vas ne može činiti bolje od vas samih", napisao je Šprajc na Instagramu. Nakon ovih zdravstvenih tegoba Šprajc je promijenio svoje životne navike; počeo je redovito ići u šetnju te se odrekao i svog velikog poroka – cigareta. 

– Stres je u pozadini svakog mog infarkta, ali ne udara stres sam po sebi nego način na koji ga se pokušavamo riješiti. U mom slučaju to su bile abnormalne količine cigareta i cigarillosa. Kada im dodamo pretilost, neurednu i nezdravu prehranu, slabu tjelesnu aktivnost uz malo loše genetike, rezultat je morao biti upravo onakav kakav je bio – ispričao je za Story nakon oporavka od drugog srčanog udara.

VIDEO Zvijezda serije 'Kafić Uzdravlje': Preminula je glumica Kirstie Alley

Ključne riječi

Komentara 10

AA
Aartur
12:15 09.12.2022.

Potrošen i nezanimljiv lik koji izgleda kao da ima 70 godina, a ne 54, dakle totalni promašaj za bilo kakvog TV voditelja.

SB
sbb
11:57 09.12.2022.

Bravo, idi u mirovinu. I ne vracaj se.

DL
Dvanaest__legija
14:28 09.12.2022.

Žalosno je da je Jovanović, čovjek koji se srami svoga prezimena, moralna vertikala ovom portalu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije