Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trud se isplatio

Splitska glumica spremna je za plažu, a za njen izgled u kupaćem postoji samo jedna riječ: Wow!

Foto: Instagram
1/5
13.05.2020.
u 07:00

S prvim naznakama ljeta Ana Gruica je pokazala svoju zavidnu liniju u kupaćem kostimu.

Splitska glumica Ana Gruica nije onaj tip osoba koje s vježbanjem počnu nekoliko dana prije prvog odlaska na plažu, ona je u formi tijekom cijele godine. Potvrđuju to i fotografije koje zadnjih dana objavljuje. S prvim naznakama ljeta Ana je pokazala svoju zavidnu liniju u kupaćem kostimu, a za fotografija koju je danas objavila  dobila je samo komplimente i Viktorija Rađa na ovu fotku imala je samo jednu riječ: Wow! Bivša miss Dalmacije, glumica i instruktorica fitnessa redovito vježba a prakticira i jogu i pilates. Pokušava i druge potaknuti da se rade na svom tijelu pa je tako jednom prilikom poručila:

1/10

- Uzmite vrijeme za sebe. Jer ako vi nećete, neće vam ga nitko pokloniti. Brinite o sebi. Jer ako vi nećete, neće se nitko drugi brinuti. Posvetite se svom tijelu i duhu. Jer ako vi nećete, neće se posvetiti nitko drugi. Probajte nove stvari. Jer ako vi nećete, netko će drugi umjesto vas probati. Ana je u braku sa splitskim psihologom Boranom Uglešićem, a iz veze s piscem Hrvojem Šalkovićem ima sina Ivana Marata.

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
10:11 13.05.2020.

Poznata holiwoodska glumica

ZA
zagi101
10:07 13.05.2020.

to su silikoni

LJ
Ljubav1
08:57 13.05.2020.

Odlican clanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije