Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U braku su bili pet godine

Splitska glumica odgovorila je na glasine o vezi s Momčilom Otaševićem koji se razvodi od Jelene Perčin

Zagreb: Svečana pretpremijera domaće akcijske komedije Po tamburi
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/11
15.01.2023.
u 09:43

Ana Uršula Najev s Momčilom Otaševićem glumi u seriji "Kumovi" na Novoj TV i kada je Jelena Perčin otkrila da se razvodi od Momčila ubrzo se pojavila glasina kako je između Momčila i Uršule zaiskrilo na snimanju serije.

Glumica Jelena Perčin i njezin suprug, također glumac Momčilo Otašević razvode se nakon pet godine braka. Da je njihovom braku, u kojem su dobili dvoje djece došao kraj, prva je javno priznala Jelena i nije iznosila detalje ni razloge zbog kojih više nisu skupa.

Ubrzo se pojavila glasina kako je Momčilo, kojeg su gledatelji Nove TV pratili kroz likove koje je igrao u serijama "Kumovi", "Na granici" i "Kud puklo da puklo" u vezi s glumicom Anom Uršulom Najev te da je to jedan od razloga zašto se par razvodi. Prema pisanju časopisa Story navodno je među njima zaiskrilo na snimanju humoristične serije Nove TV ‘Kumovi’ u kojoj Uršula igra zgodnu, lijepu i pametnu liječnicu Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko. O ovim glasinama po prvi put se sada oglasila splitska glumica Ana Uršula Najev i s odmora kojeg provodi u Boliviji i Brazilu negirala je kako su ona i Momčilo u vezi.

- Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama - jasno je naglasila glumica u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju. Dodala je kako samo zbog činjenica da trenutno snima seriju u kojoj joj je Otašević glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, bila je dovoljna da ju se javno, bez ikakvog dokaza proziva kao krivca za rastavu njezinih kolega.

VIDEO Elvisova kći jedinica udavala se četiri puta, a život su joj uništili droga i alkohol

 

Komentara 4

Avatar | spremno zidam |
| spremno zidam |
11:44 15.01.2023.

Godinu dana ste trubili o Doris Klincic-Mincic, onda o onom Pecoticu, sad slijedi godina nekog “Momcila Otasevica”, itd… Tko su uopce ti likovi i zasto mislite da su ikome bitni..? Aha, click-baitovi… Dajte nam radije Nives Celsius ili Lidiju Bacic,, cice i gu.ice su bolje stivo od kojekakvih “Momcila”…

GR
grodar
11:32 15.01.2023.

spasio se lik

MM
MMarko657
15:11 15.01.2023.

Mladavsplitska glumica jako voli bit u novinama, pod bilo kju cijenu, bilo zlostavlajti vozače autobusa i putnike bilo se pojavit kao možebitna zavodnica, kad bi se počela baviti glumom, ako je već glumica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije