Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25 godina zajedno

HRT-ov voditelj napisao romantičnu objavu životnoj partnerici, a nedavno je otkrio zašto nisu u braku

Foto: Instagram
1/10
14.01.2023.
u 20:30

Ognjen Golubić, voditelj "Dobro jutro, Hrvatska" objavio je fotografiju na kojoj je s partnericom Bojanom Štetić na početku njihove veze.

HRT-ov voditelj i novinar Ognjen Golubić romantičnom objavom na Instagramu je čestitao svojoj životnoj partnerici na 25 predivnih zajedničkih godina. 

- Dugačko zajedničko putovanje započelo je na današnji dan 1998. godine. U četvrt stoljeća prešli smo stotine tisuće kilometara, realizirali lijepe poslovne karijere, odgajamo pametnog malog čovjeka, sazreli kao ljudi. Putovanje koje traje uz još bezbroj neispričanih priča i izazova.... Ide to Bojana. Pusa do neba - napisao je voditelj emisije "Dobro jutro, Hrvatska" i podijelio na Instagramu zajedničku fotografiju s Bojanom, snimljenu na početku njihove veze. Njegova nevjenčana supruga Bojana Štetić mu je na ovako emotivnu posvetu odgovorila:

- Ljubavi moja, Hvala ti na lijepom životu. Nadam se da ćemo zdravi i sretni dogurati zajedno u staračke dane i biti jedno drugom najdraže čangrizavo stvorenje na svijetu. Voli te tvoja (buduća) Baba. Ognjen i Bojana nisu svoju vezu ozakonili brakom, a u intervju koji je dao za Gloriju prošle godine objasnio je i zašto se nisu odvažili na taj korak.

- Vrlo brzo sam shvatio da je drugačija, žena s inicijativom, a dva tjedna poslije već smo bili za­­­jedno. Zbog društvenih normi koje preziremo nikada se nismo vjenčali. Tko zna, možda još čeka da je zaprosim, no s obzirom na to da je ona "alfa" u našoj vezi, možda zapravo ja čekam njenu prosidbu - rekao je Ognjen koji s Bojanom ima kćer Dugu. 

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

 

 

Ključne riječi

Komentara 21

ZU
Zujim
01:05 15.01.2023.

Preziruci brak cinite medvjedju uslugu svojoj kceri.

HU
Humbleandhonest
04:01 15.01.2023.

Lijepa karijera. Ispodprosječni voditelj ispodprosječne emisije kojem ne znam ime ni nakon ovig članka. No dobro. Neslušljiv je pa prebacim program kad naletim. A ovo da oni preziru društvene norme mi je najjače. Ajme! Kako ste vi hrabri, drugačiji, žena s inicijativom... što ne reče to partnerki to u četiri oka. Susramlje... nisam trebao ovo čitati

DU
Deleted user
23:19 14.01.2023.

Odličan tip ali šteta što nije shvatio ljepotu bračne veze....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije