Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Spider-Man: Daleko od kuće - On nastavlja bitku Osvetnika

Spider-Man: Daleko od kuće
Foto: PR
1/10
27.06.2019.
u 10:17

Spider-Man: Daleko od kuće u kina dolazi pretpremijerno 3. srpnja, a dan kasnije publika će ga moći pogledati u kinima u svim formatima: 2D, 3D, 4D i IMAX 3D

Ovog srpnja na velika platna stiže nam jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka - Spider-Man - u svom samostalnom filmu naziva „Spider-Man: Daleko od kuće“ koji se radnjom direktno nastavlja na hit „Osvetnici: Završnica“ i kao takav predstavlja spektakularan kraj 3. faze Marvel Cinematic Universea. Omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu a o čemu će se točno raditi u blockbusteru kojeg s nestrpljenjem očekujemo pogledajte u posljednjoj kino najavi.

Vrijeme je da se opet upletemo u paukovu mrežu a ovog ljeta ona je zahvatila cijelu Europu. Naime, ovog ljeta Peter Parker odlazi na ljetni odmor sa svojom poznatom ekipom s ciljem da svoje superjunačke dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko tjedana koliko traje odmor. Ali njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury s novim zadatkom kojeg on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Kapetanica Marvel je nedostupna kao i većina ostalih Osvetnika. Spider-Man se mora pomiriti s gubitcima i preuzeti odgovornost. Pred Spider-Manom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svijet i zaštiti svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i neočekivani novi savez.

U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet fantastični Samuel L. Jackson dok je u ulozi Mysteria Jake Gyllenhaal koji se na ovaj način pridružio uistinu impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svijetu.

Režija: Jon Watts

Uloge: Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Marisa Tomei, Martin Starr…

Sinopsis: Peter Parker se vraća u filmu „Spider-Man: Daleko od kuće“, sljedećem Spider- Man poglavlju. Naš prijateljski junak iz susjedstva odlučuje se pridružiti svojim najboljim prijateljima Nedu, MJ i ostatku ekipe na ljetnom odmoru u Europi. Međutim, Peterov plan da ostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko tjedana brzo se izjalovi kada on nevoljko pristane pomoći Nicku Furyju u otkrivanju napada misterioznih stvorenja koja stvaraju kaos širom kontinenta.

Spider-Man: Daleko od kuće u kina dolazi pretpremijerno 3. srpnja, a dan kasnije publika će ga moći pogledati u kinima u svim formatima: 2D, 3D, 4D i IMAX 3D.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije