Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije sretan

Špiček negodovao zbog woka: Ja ne jedem štapićima!

Foto: RTL
1/3
04.09.2017.
u 14:27

Večeras starta prva emisija nove sezone showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!", a natjecatelji su u prvoj emisiji imali zadatak pripremiti omiljeno im obiteljsko jelo

U prvoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' natjecateljice Silvijana i Marica napravile su poznato orijentalno jelo i naljutile „najstarijeg“ člana žirija. Evo i zašto!

Večeras u 19.50 sati na RTL-u počinje nova sezona omiljenog RTL-ova gastronomskog showa. Deset novih parova bori se za titulu kuhara amatera koja sa sobom nosi i novčanu nagradu od 50.000 kuna i Prima kuhinju u vrijednosti od 30.000 kuna, opremljenu svim aparatima. Kako bi se upoznali s radnim jedinicama, ali i sa žirijem, natjecatelji su za početak dobili lak zadatak. U samo 60 minuta potrebno je pripremiti omiljeno jelo njihovih obitelji, a u kojem je piletina, svinjetina, srnetina, zec ili patka glavna namirnica.

Natjecateljice Silvijana i Marica ispod zvona su dobile svinjski but i bez razmišljanja odlučile pripremiti – wok! Kažu da kod kuće često rade ovo orijentalno jelo uz dodatak povrća, ananasa i riže, no sudac Tomislav Špiček ostao je razočaran onime što je dobio na kušanje.

„Nije mi jasno zašto ste izabrale baš ovo jelo. Vas dvije dolazite iz Zadra, jel' tako? Žao mi je što niste izabrale neko naše, domaće, tradicionalno jelo. To je moja jedina zamjerka vašem jelu… Ja sam ipak tradicionalist i ne znam jesti štapićima! Još nisam okusio sve specijalitete koje nudi hrvatska gastronomija, a kada to učinim, onda ću pokušati jesti štapićima…“, komentirao je chef Špiček zadarski wok.

U večerašnjoj epizodi gledatelji će imati priliku vidjeti kako se priprema i srneći gulaš s domaćim njokima, doznati kako izgledaju lički šnicli te koja je razlika između race i patke.

Komentara 16

DU
Deleted user
18:31 04.09.2017.

Pa baš mu to nije trebalo. Ako on ne zna jesti sa štapićima ne znaći da njih dvije ne znaju spremiti hranu koja se sa štapićima jede. Uostalom tko mu brani da iume vilicu, nož i žlicu i jede sa tradicionalnim alatom? Ja npr volim istočnjačka jela, ali ih jedem tradicionalnim alatom. Nisam dobil ni zužbu, niti opomenu pred tužbu, a ni ukor!

DU
Deleted user
07:30 05.09.2017.

Špićek je jedini zajebant u emisiji i treba shvatiti njegove šale a ne odmah po njemu..

MI
milecar12
02:45 05.09.2017.

Opet je netko rođen prepametan da bi nešto novo naučio, makar u vlastitoj profesiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije