Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idila na Jadranu

Španjolski mediji pišu da je Piqué stigao u Hrvatsku u društvu djevojke i obitelji: 'Ovo je ključan period za njih'

Foto: Profimedia
1/5
31.08.2023.
u 11:05

Španjolski magazin Lecturas na naslovnici je objavio fotografiju Gerarda i Clare za koju pišu da je nastala u Hrvatskoj, a na kojoj on sjedi na dasci, a ona vesla, a o njihovom odmoru u Dubrovniku raspisao se i magazin Hola

Ako je vjerovati španjolskim tabloidima slavni nogometaš Gerard Piqué (36) trenutno odmara u Hrvatskoj u društvu svoje djevojke Clare Chie Marti. S njima su na odmor u Dubrovnik stigli i Piqueovi roditelji, brat Marco i njegova supruga Maria Valls.

Španjolski magazin Lecturas na naslovnici je objavio fotografiju Gerarda i Clare za koju pišu da je nastala u Hrvatskoj, a na kojoj on sjedi na dasci, a ona vesla.

-Ekskluzivno! Gerard Piqué i Clara Chía, obiteljski odmor u Hrvatskoj. Bivši nogometaš i njegova sadašnja partnerica proživljavaju najburnije ljeto. Odnos sa Shakirom prolazi kroz najgore trenutke. Sve ljetne slike Piquéa i Clare Chíe, danas u vašem časopisu Lecturas. - stoji u objavi na Instagram stranici časopisa Lecturas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lecturas (@revistalecturas)

I magazin Hola raspisao se o Piquéovom dolasku u Hrvatsku zajedno s obitelji i partnericom. 

"Par je iskoristio ovu priliku da uživa u kvalitetnom vremenu daleko od svojih užurbanih života, u pratnji Piquéove obitelji. Ovaj odmor ključan je za njih jer su se u posljednje vrijeme nosili s brojnim izazovima, uključujući i javne sukobe s Piquéovom bivšom partnericom Shakirom. Miran bijeg u Hrvatsku pružio im je prijeko potreban predah i priliku da povrate duh u društvu najmilijih", piše magazin Hola

Inače, Shakira i Pique prekinuli su dugogodišnju vezu sredinom 2022. godine zbog njegove nevjere, a u prosincu je u javnost izašla i snimka koja pokazuje kako je Pique imao drugu puno prije nego li je Shakira za to saznala. U jednom intervjuu koji je dao nekoliko mjeseci prije rastanka sa slavnom pjevačicom, Marti je prošla iza njegovih leđa. Taj intervju snimljen je u Piqueovoj kući deset mjeseci prije prekida sa Shakirom, što znači da je Clara bila u njihovoj kući u kojoj je u tom trenutku i dalje živjela glazbenica. 

VIDEO Nikad prežaljena: Princeza Diana napustila nas je na današnji dan prije 26 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije