Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA IH SVE

Spajsica objavila video s treninga, fanove oduševio detalj u pozadini

Geri Horner
Foto: Instagram
1/4
05.05.2017.
u 16:32

- Uvijek sam se pitala imaju li Spice Girls lutke koje su napravljene po njima. Sad sam oduševljena kad vidimd a ih čuvaju - napisala je jedna oduševljena obožavateljica.

Članica grupe Spice Girls Geri Horner (44) oduševila je fanove videom na kojem je vježba s utezima. Fanovi nisu bili toliko dirnuti zbog njenog vježbanja, koliko zbog detalja u pozadini, budući da je vidljivo kako je Geri skupila sve Spice Girls lutke. Riječ je o lutkama koje su bile popularne na samom početku njihove karijere prije 20 godina,a  danas ih je teško naći.

- Uvijek sam se pitala imaju li Spice Girls lutke koje su napravljene po njima. Sad sam oduševljena kad vidimd a ih čuvaju - napisala je jedna oduševljena obožavateljica.

Geri je uz video napisala kako se posljednju godinu zapustila, stoga je odlučila početi vježbati. Dobra forma će joj dobro doći budući da je najavljena povratnička turneja Spice Girls u krnjem sastavu. Uz nju bi trebale pjevati i Mel B te Emma Bunton.

Inače, Geri je dvije godine u braku s Christianom Hornerom, šefom F1 tima Red Bull Racing.

 

 

#motivation 🙄

A post shared by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije