Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLUENCERICA

Sonja Kovač objavila fotografije u oskudnom bikiniju, pa savjetovala pratitelje: 'Zahvali mi kasnije'

03.08.2021.
u 07:00

„Najljepša u svom stilu. Riba je ona… Atraktivna… Zgodna…“, poručio joj je pratitelj ispod fotografija koje je objavila.

Influencerica Sonja Kovač (37) na svom je Instagram profilu podijelila album fotografija s odmora. Na fotografijama se vidi kako uživa plivajući u bazenu, a leđa je okrenula kameri. „Oprostite, nema spasioca na dužnosti“, napisala je u opisu, a svojim je fanovima rekla i mali savjet. „Ako fotografije swipeaš dovoljno brzo na lijevo, ispast će kao video gdje plivam! Zahvali mi kasnije“, dodala je Kovač. 

U komentarima su joj se javile neke kolegice, ali i njezini pratitelji. „Maco“, poručila joj je Nives Celzijus. „Fotka je baš vrh“, poručili su joj pratitelji, a u komentarima se našlo i mnogo emotikona srca i dupina. „Uh… Lijep pogled“, komentirao je jedan pratitelj. „Najljepša u svom stilu. Riba je ona… Atraktivna… Zgodna…“, poručio joj je drugi pratitelj. „Predivna si“, poručili su joj. Kovač je otkrila i da se nalazi na Braču.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, lijepa influencerica ovo ljeto provodi na Jadranu, a odmor je započela u Opatiji. Tamo je vrijeme provodila sa svojim dečkom, pokerašem Goranom Mandićem. Par je u vezi već devet godina, a kupili su i zajednički stan u Zagrebu. Dodajmo da je Kovač javnosti postala poznata kao glumica u seriji 'Zauvijek susjedi', a influencericu na društvenim mrežama prati više od 508.000 ljudi. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar TvojUjko
TvojUjko
07:23 03.08.2021.

I ja bi htio biti influenserica, cisto dobar posao! Sto trebam da radim?

CO
coolman
12:19 03.08.2021.

Moraš imat cice, guzice, dobru kameru i znati photoshop. I onda udri po mrežama. To je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije