Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI AMERIKANAC

Popularni influencer (21) napao čovjeka i teško ga ozlijedio: Pušten uz jamčevinu od 110.000 kuna

Foto: Instagram
1/7
02.08.2021.
u 23:00

Influencer Hayes Grier optužen po tri odvojene optužbe, među kojima je ona kojom se tereti za napad i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Američki influencer Hayes Grier (21) uhićen je u Sjevernoj Karolini nakon nasilne pljačke, potvrdio je Ured šerifa okruga Mecklenburg za magazin People. Influencer je optužen po tri odvojene optužbe, među kojima je ona kojom se tereti za napad i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Također, optužen je za brutalni napad na Williama Markolfa te krađu mobitela, čija je vrijednosti 1200 dolara tj. više od 7500 kuna. Navodno je mladi Grier zadao ozbiljne ozljede, među kojima je oštećenje mozga, slomljena lijeva orbitalna kost, trauma glave, gubitak sluha kao i modrice na rebrima. Influencer je pušten uz jamčevinu od 17.500 dolara, oko 110.000 kuna, a suđenje bi trebalo početi u sutra u ujutro, iako se ne zna hoće li se Grier pojaviti.

Inače, influencer se proslavio 2013. godine zbog svojih ludorija na društvenoj mreži Vine, koja je poznata po kratkim i pretežito šaljivim videima. Danas ga na Instagramu prati 5.6 milijuna ljudi te ima više od 880 tisuća pretplatnika na YouTube kanalu. Dodajmo da je Grier sudjelovao i u 'Plesu sa zvijezdama' 2015. godine te je ušao u povijest kao najmlađa zvijezda koja je sudjelovala.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije