Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub Metropolis

Songkillersi ponovno u pohodu na domaće top ljestvice i najavljuju veliki koncert

Songkillersi
Foto: PR FOTO
1/3
20.01.2016.
u 13:47

SONGKILLERSI i Nikola Marijanović @20.2.2016 Klub Metropolis & live promocija novog singla „Nisi tu“

Zagrebački pop funky band Songikllers ponovno je u pohodu na domaće top ljestvice, a i live svirke. „Ubijači pjesme“ kako bi ih u prijevodu nazvali ovih dana intezivno u studiju rade na novom albumu. Kako su sam naziv banda i dobili zapravo objašnjava njihov najveći adut, a to je upravo live virtuozna ubitačna svirka na što sam frontman Željko Banić o nastanku imena banda kaže: „To je “ostavština” iz bivšeg benda Tabasco. Kad bismo se usred svirke Kruno Levačić i ja zaigrali, vođa grupe Hrvoje Marjanović Harma rekao bi nam: “Ubili ste pjesmu”. „ Ponovno smo u Metropolisu nakon godinu dana i jedva čekamo“

Nakon nešto manje od godinu dana nakon rasprodanog koncerta i promocije singla „Dio mene“ u novozagrebačkom klubu Metropolis ponovno vade adut iz rukava i jurišaju na hrvatske top ljestvice sa novim hitovima kojega su i ovoga puta zapakirali sa provjerenom ekipom uz Nikolu Marjanovića i pod producentskom palicom Skansija. „Svijet za sebe“ poharao je sa svojim modernim urbanim zvukom hrvatske top ljestvice, pa ne sumnjamo da će i najnoviji singl „Nisi tu“ jednakom žestinom privući sve obožavatelje urbanog zvuka.

Upravo ovom prvom live izvedbom 20.2.2016. Bane i ekipa ponudit će publici priliku da uživo čuju izvedbe novih pjesama.

Uz live promociju novog singla očekuju vas veliki hitovi u dotjeranim aranžmanima poput: „Bit ćeš uvijek dio mene“, „Dao sam ti sve“, „Egoist“, „Još se ne dam“, „Ljetna kiša“, „Malo toga ostaje“, „Medena“, „Mislima“, „Ne znam gdje sam“, „Nema vremena“, „Ni’ko kao ti“, „Sreća“, „Sve si uzela“, „Tako volim što te znam“, „Ti i ja“, „Dio mene“ i još mnogo drugih glazbenih remek djela autorske grupe Songkillersa.

„Virtuoznom svirkom i svojim posebnim urbanim pečatom Songkillersi su pokazali i dokazali zašto su kultni dio zagrebačke glazbene scene o čemu svjedoči i dupkom puni Metropolis prije godinu dana te rasprodan koncert nekoliko dana ranije, te poseban koncertni doživljaj koji je publika imala prigodu osjetiti te večeri uz glazbene goste koji su prisustvovali koncertu.“ Ovoga puta u još većoj organizaciji te sa starim i novim hitovima dolaze zapaliti Metropolis a nakon koncerta nastavljaju DJ Sish & DJ Shooba do jutarnjih sati u urbanoj i retro priči“ kaže : manager kluba Roko Stanić.

Potražite već danas svoju ulaznicu po cijeni od 30 kuna u pretprodaji a na dan koncerta 40 kuna za koncert grupe Songkillers u klubu Metropolis 20.2.2016. s početkom od 22:30 sati!

Prodajna mjesta, Metropolis klub ( ::: šank ::: *svaki dan od 09:00h – 02:00h* Avenija Dubrovnik 10) i putem sustava EVENTIM –www.eventim.hr ( Tisak, Tisak Media)

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije