Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KOLEKCIJA

Snježana Mehun u ulozi modela: 'Često se moje slike šalju kao primjer 'realne žene'

Duchess
Foto: Promo
1/9
21.12.2020.
u 22:15

Iz toga sam se razloga odlučila počastiti ovim snimanjem uz dvije savršene bečka modele jednojajčane blizanke  i uživati u ulozi ispred kamere što smo sve zabilježili i u mom  novom Vlogu u sklopu In magazina Nove tv, rekla je nam je Snježana.

Duchess holiday edition nam dolazi iz Beča ovaj put u ulozi glavnog modela našla se Snježana Mehun.

Modna filozofija brenda Duchess iza kojeg stoje Antun Tin Brišar i Snježana Mehun da usprkos situaciji pokažu Holiday edition izdanje večernjih haljina. Savjetuju ženama da se si daju malo oduška i urede se pa barem same za sebe u kućnoj varijanti za nadolazeće blagdane! Svakodnevno sivilo treba razbiti blještavom haljinom.

Ovu po svemu specifičnu godinu želimo završiti u stilu sa svilenim haljinama, bluzama, šljokicama iako smo svi većinom ove godine nosili, prodavali trenirke koje mi izradjujemo od samog početka nastanka brenda ta odluka pokazala se promišljenom u ovom trenutku.

Duchess
1/9

Snimanje bajkovitog editorijala odvijalo se u Beču drugom domu vlasnice brenda Snježane uz priznatog fotografa studia  C.Korrak poznatog po izradi portreta za Austrijskog kancelara Kurza, Conchite, Wolfort  brojnih modnih editorijala. Manekenke bečke agencije blizanke  Caroline, Antonia Gansterer ujedno i vrhunske atletičarke idealno su se uklopille u bečki bidermajer stan.Modeli nisu krile oduševljenje haljinama ovog brenda koji se od nedavno može naći i u ponudi glavnom austrijskom gradu.

- Od samog nastanka brenda trudila sam se stajati po strani pa tako i na svim našim revijama sam većinom u t shirtu, a najatraktivnije haljine redovito nose moje prijateljice i poznate osobe samim time iskazuju priznanje našem stvaranju. Često nas pitaju žene u komunikaciji preko web shopa, društvenih mreža jesu li nam brojevi haljina realni i tada se najčešće šalju moje slike kao primjer “realne žene”. Iz toga sam se razloga odlučila počastiti ovim snimanjem uz dvije savršene bečka modele jednojajčane blizanke  i uživati u ulozi ispred kamere što smo sve zabilježili i u mom  novom Vlogu u sklopu In magazina Nove tv, rekla je nam je Snježana.

Svakodnevno sivilo treba razbiti blještavom haljinom, lijepa haljina je najbolji lijek za svaku ženu poručuju iz Duchess teama.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije