Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi muškarac

Snježana Mehun ponovno ljubi, srce joj je osvojio austrijski poduzetnik

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/5
12.06.2019.
u 16:15

Franz Schillinger često je zbog posla u Zagrebu, a sve češće ga se može vidjeti u društvu naše dizajnerice i poduzetnice.

Dizajnerica Snježana Mehun navodno ima novog muškarca u svom životu, piše portal 24 sata.

Riječ je o poduzetniku Franzu Schillingeru iz Beča, koji je viđen na reviji njezinog brenda Dutchess održanoj u Dubrovniku prošli tjedan. Poduzetnik je, navodno, nekoliko godina stariji od 48-godišnje Mehun.

Foto: Screenshot Instagram

Znaju se, prema izvorima portala 24 sata, nešto manje od godinu dana, ali u ljubavnoj su vezi samo dva mjeseca. O vezi se nije još izjasnila, no prijatelji Snježane Mehun tvrde kako se zbog čestog druženja s Franzom desila 'iskra' te je vrlo sretna s njim. Poduzetnik iz Beča često je zbog posla u Zagrebu i može ih se vidjeti u istom društvu.

Nakon revije, Snježana i Franz u društvu bližnjih su tulumarili u jednom dubrovačkom klubu gdje se nisu skrivali pred drugima u izmjenjivanju nježnosti. Zabavljali su se do ranih jutarnjih sati. U Dubrovniku su dizajnericu podržali i njezini prijatelji Ecija Ojdanić, Ivica Skoko i Ivana Bilandžija Billy.

Komentara 9

VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
16:39 12.06.2019.

već sam mislio kako se je s davorom ivankovićem preselila u slavoniju i odlučila zaraditi radeći na ,,zakorovljenim poljima,, koja su neradnici napustili kako bi prali zahode i služili invalide po njemačkoj

ŠT
ŠtoReći
16:38 12.06.2019.

e baš austrijski poduzetnik, mislio sam slavonski ratar

Avatar Kaladin
Kaladin
17:17 12.06.2019.

Aaas zato su je masirali "ruskim metodama" ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije