Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Ma ovo je sigurno boljelo! Snježana Mehun objavila fotku usred face liftinga

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/4
06.06.2019.
u 18:38

Zahvat je izgledao bolno no Snježana je svoje pratitelje uvjerila kako situacija nije takva, a čak se i našalila da je riječ o 'novoj tehnici popravljanja zubi bez bušilice'.

Dizajnerica Snježana Mehun podijelila je fotku na svom Instagram profilu na kojoj je usred kozmetičkog zahvata. Zahvat je izgledao bolno no Snježana je svoje pratitelje uvjerila kako situacija nije takva, a čak se i našalila da je riječ o 'novoj tehnici popravljanja zubi bez bušilice'.

Naime, dizajnerica se zapravo podvrgnula metodi face-liftinga bez operacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mozete sada pogadjati kakva je ovo nova tehnika popravljanja zubi bez busilice ili cu Vam otkriti tajnu bila sam na faceliftingu ali bez noza (za sada😇😅) masaza lica koja potice cirkulaciju, voljeni kolagen i vraca misice lica u prvobitno stanje bebe cemu svi tezimo, sto rec prema gore! Za sve oni koji se bahate da im to jos ne treba mala digresija “svi smo jednom bili mladi i svi cemo jednom biti stari!” I svima je potrebno da nam lice zasja odmorno i svijeze!Jedina cinjenica koju ne mozete promjeniti u zivotu ali mozete je uciniti ugodnijom i biti ponosni na svoja svakodnevna ulaganja i trud! Tehniku ove masaze je razvio poznati ruski fizioterapeut i izvode u Hrvatskoj jedino u @dermaliftzagreb svojim carobnim rukama! #dermalift #derma #facelifting #foreveryoung

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on


Pratitelji su joj pohrlili udijeliti pokoji kompliment, među kojima se najviše isticao onaj koji je napisao kako je Snježana lijepa i bez toga. 


 

Mehun je dizajnirala haljinu koja je oduševila mnoge, ali i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović koja ju je odjenula za posjet predsjedniku Donaldu Trumpu:
 

– Nisam mogla vjerovati kad sam vidjela da predsjednica nosi haljinu mojeg brenda jer zbilja nisam bila upućena u to da je predsjednica odabrala moj brend Duchess za susret s predsjednikom Amerike i njegovom suprugom – uzbuđeno i ne skrivajući iznenađenje govori nam Snježana Mehun.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar maxist
maxist
18:48 06.06.2019.

lonce rajngle krperaja.....

VJ
vjaceslav
19:39 06.06.2019.

sada ima fonfle usne

JZ
Jedan_Zagrepčanec
20:37 06.06.2019.

izraz lica joj je kao da se napinje pri kenjanju... Baš dobar face lifting, ha, ha, ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije