Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebno mjesto

Snježana Mehun otkrila detalje svadbe: 'Slavit ćemo na lokaciji do koje se ne može lako doći'

Foto: Instagram
1/5
16.06.2021.
u 11:42

– Rekli smo: ''Ili nećemo raditi ništa, otići ćemo doslovce u općinu, ili ćemo napraviti party.'' Pa smo onda zaključili da ćemo napraviti party. A kad radimo party, onda ćemo napraviti party odmah sad, nećemo čekati još jedan lockdown – istaknula je Mehun.

Poduzetnica Snježana Mehun uskoro će uploviti u bračnu luku s partnerom Franzom Schillingerom. Nedavno su zaručnici proslavili drugu godišnjicu veze, a tim su povodom uživali krstareći Jadranom. 

– Krenuli smo iz Sukošana prema Veneciji, Franz je zamislio to kao našu godišnjicu, pa smo stali na više mjesta. Kao nije u pitanju jedan dan, nego više dana. Tu se iskazao, kako to već biva – rekla je Snježana za In Magazin.

Otkrila je i neke detalje vjenčanja koje će se održati ovo ljeto. – Rekli smo: ''Ili nećemo raditi ništa, otići ćemo doslovce u općinu, ili ćemo napraviti party.'' Pa smo onda zaključili da ćemo napraviti party. A kad radimo party, onda ćemo napraviti party odmah sad, nećemo čekati još jedan lockdown. Drago mi je da je Franz na to pristao, malo je drukčija ideja, nije tipična, ali budući da mi to radimo treći put, kod nas ne može ništa biti tipično – kazala je Snježana koja nije htjela otkriti lokaciju na kojoj će svom odabraniku izreći sudbonosno ''da''. 

Foto: Hrvatski hrvački savez
– Izabrali smo lokaciju do koje se ne može lako doći. Može se doći isključivo brodom, čak ne može ni turističkim brodom, ne može se ni taksijem, mislim, može teoretski. To je jedna posebna lokacija, meni srcu jako draga – rekla je Snježana. 

Priznala je i kako je vjenčanica ne brine. – S obzirom na to da je riječ o kraju ljeta kad bi svi trebali izgledati super, ne opterećujem se time. Imala sam toliko haljina u životu. Ova, naravno, mora biti posebna, ali ne opterećujem se. Šije se, da – zaključila je Mehun.

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:19 16.06.2021.

Ajd, neka netko objasni koga to zanima, i tko su ti?

VI
vidum
11:59 16.06.2021.

Jeste planirali di će bit razvod?

Avatar Ena4444
Ena4444
11:59 16.06.2021.

A joj, papalo se puno, a malo se trošilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije